Ezek a manapság kapható pendrive-ok a windows xp-vel kompatibilisek?
Figyelt kérdés
láttam pl toshiba pendrive-ot amire az volt ráírva,hogy windows vista,7,8 és macintosh op rendszerrel kompatibilis. hiányolom a linuxot is. pongyola a megfogalmazás,vagy tényleg ez a pendrive xp-re és linuxra nem jó.2015. nov. 1. 09:23
1/6 anonim válasza:
Nem kellene olyan esetnek lennie, hogy ne legyen kompatibilis.
2/6 A kérdező kommentje:
no de akkor miért nincs ráírva? az a laptop-matuzsálem amiről át kellene helyezni jpg,3gp, mp3, file-okat,a windows 7-et nem bírná el.
2015. nov. 1. 09:46
3/6 anonim válasza:
Feltételezem azért, mert USB3.0-s. Mivel már Win95 idején is volt USB port, visszafelé pedig kompatibilis, muszáj működnie.
4/6 P.O.C. válasza:
Még a Windows Me/2000 is támogatja a pen drive -okat. Sőt még a Windows 9x -ek is, de csak driverrel.
Szerintem akarnak listát írni, ezért nem írják oda. Vagy pedig üzleti okai vannak.
5/6 Trevor. válasza:
Azt gondolják a gyártók, hogy már senki sem használ XP-t (pedig de, nekem itthon a 4 gépből 2-n XP van, egyen Win7 és egyen Win10).
Mivel az XP támogatja a FAT32, NTFS és exfat (igaz, ez utóbbihoz kell ez: [link] feltéve, ha nem rakta volna már fel a Windows update).
6/6 Trevor. válasza:
folytatás: fájlrendszereket, ezért minden mai pendrive-ot, ami USB-s, kompatibilisnek kell lennie az XP-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!