Meg lehet még menteni a micro sd kártyámat/pendrive, ha nem tudom leformázni?
Figyelt kérdés
exfat a gyári fájlrendszere, de a mobilom ezt nem szereti. Egy fat32 formázó programmal megformáztam, de hibás lett. Most nem tudom leformázni egyik formátumba se, mert nem engedi. Gatyába lehet még rázni valahogy? Meg a memoria méreténél (samsung64gb) most 8mb (fat) vagy 256gb (ntfs) választható.2015. okt. 28. 20:49
1/1 anonim válasza:
tolts le valami linuxos liveCD-t, es probald meg dd-vel nullara irni az eszkozt. aztan lehet probalkozni formazni (en azt is linux-szal csinalnam: eloszor egy dd bs=521 if=/dev/zero of=/dev/<sdx>, ahol sdx a pendrive device, aztan egy mkfs.vfat /dev/<sdx>, particio nelkul (!), csak ugy siman a device-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!