Van egy Kingston Data Travereler MicroDuo pendrive-om. Miért nem ismeri fel az Android 4.4.4-em? Rádugom és semmi nem történik
Figyelt kérdés
A csomagoláson azt írja angolul, hogy vmilyen alkalmazás kell hozzá.2015. máj. 26. 16:53
2/8 anonim válasza:
nem minden androidos telefon támogatja ezt. Milyen van?
3/8 A kérdező kommentje:
:( Nekem Samsung Galaxy Ace 4-em (SM-G357FZ) van.
2015. máj. 26. 17:27
4/8 A kérdező kommentje:
jah, és azt írja, hogy 4.0-tól felfelé kompatibilis
2015. máj. 26. 17:28
6/8 anonim válasza:
"A microUSB 2.0-s, adatmásolásra és töltésre használható, az USB-OTG-t viszont nem tudja sajnos a csatlakozó"
A telefonod nem támogatja a szabványt, nincs mit tenni.
7/8 A kérdező kommentje:
uh, az szívás... És létezhet olyan lista, amin rajta van, hogy mely telefonok támogatják ezt a fajta megoldást? Am köszi az infót :)
2015. máj. 26. 17:43
8/8 anonim válasza:
találtam egy ilyet:
de egész biztos vagyok benne, hogy ez korán se teljes lista. Szerintem jobban jársz, ha kinézel pár telefont és utána ellenőrzöd le, hogy támogatja-e a szabványt vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!