Szerintetek ez jó Számítógép játékra?
Figyelt kérdés
Üdv. Tudni szeretném, hogy jó -e ez a PC játékra.
Szerintem ez egy nagyon jó minősségű PC.
Ja, és senki ne jöjjön, hogy az Imperiumos gép így rossz úgy rossz. (Ugyanis ez egy atom nagy hülyeség)
2015. nov. 8. 19:57
41/47 anonim válasza:
A kérdésben lévő gép külön összerakva kb 130k legalább, szóval 15-20k lehúzás van benne tényleg.
42/47 A kérdező kommentje:
Hát igen értelek titeket, de máshol nem nagyon tudok részletre fizetni. iponon meg elég nehéz megoldani.
2015. nov. 8. 22:09
43/47 anonim válasza:
Hm, most tételesen összeadtam és 155k jött ki az iponon is. Ez így még meg is érné 150k-ért (részletre már 180k), de az összegből akkor is lehetne okosabban gazdálkodni. Persze ennyi pénzből lehet i5-ös gépet építeni olcsóbb (de ennél nem rosszabb) alaplappal meg egy sima GTX750 kártyával, de az játékokban lassabb lenne, processzorosan viszont erősebb és összességében jobban fejleszthető (erősebb videokártyával is elbánik az i5 és egy i7-re való váltásra is van lehetőség. Ha egyáltalán nem fejlesztenél még évekig, akkor jobb ez a gyengébb proci és jóval erősebb videokártya felállás, teljesítményre is vállalható, de az alaplap akkor sem az igazi és egy jó CPU hűtést is megérdemelne előbb-utóbb az FX-6300.
44/47 A kérdező kommentje:
Értem. No és az fx 6300 nak milyen procihűtést ajánlotok? ne legyen atom drága ha lehet :D
2015. nov. 8. 23:26
45/47 A kérdező kommentje:
Cooler Master Hyper TX3 EVO elég neki? egy i5 -öt lehűt úgy írták
2015. nov. 8. 23:28
46/47 anonim válasza:
i5 kevesebbet fűt mondjuk. Nekem a sima TX3-val van tapasztalatom, de az nem túl komoly hűtő. Mondjuk elbírja az FX-6300, de tuning csak moderáltan férne bele és nem is csendes terhelés alatt. A 212-es már halkan és alaposan elbánik vele (picit komolyabb tuning is belefér).
47/47 anonim válasza:
nem vennék fx 6300 -at manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!