Szerintetek ez jó Számítógép játékra?
Figyelt kérdés
Üdv. Tudni szeretném, hogy jó -e ez a PC játékra.
Szerintem ez egy nagyon jó minősségű PC.
Ja, és senki ne jöjjön, hogy az Imperiumos gép így rossz úgy rossz. (Ugyanis ez egy atom nagy hülyeség)
2015. nov. 8. 19:57
11/47 A kérdező kommentje:
3 Ismerősöm van akik ennél komolyabb IMPERIUMOS gépet vettek és tökéletesen megy minden játék rajta
2015. nov. 8. 20:42
12/47 A kérdező kommentje:
Az meg hogy 600w a táp az sosem rossz
2015. nov. 8. 20:43
13/47 anonim válasza:
Azt veszel amit akarsz, a Te pénzed. Tanácsért jöttél, és fáj az igazság? Szerintem írd ki mennyi az összeged, jobb gépet lehet összerakni, de mint írtam a te pénzed!
14/47 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy ez a Videókártya jobban bírja a GTA 5 öt mint a 750Ti
2015. nov. 8. 20:44
15/47 A kérdező kommentje:
Tanácsért jöttem, normális válaszokért, hogy milyen a gép. nem azt hogy milyen az oldal. de ha tudni akarod, azt szerettem volna megtudni róla, hogy mi nem jó benne
2015. nov. 8. 20:45
16/47 Tengor válasza:
"Tápegységről meg annyit, hogy olyat raknak bele, ami ezt a konfigot elbírja normálisan." ez olyan, mint oviban a "van egy barátnőm, de úgy se ismeritek, nem itt lakik" szöveg.
A CPU-ról sem csak azt írják, hogy 3,5 GHz, hanem rendesen a gyártóját, típusát. Tápnál miért nem?
Nem azzal van baj, hogy kicsi a táp, hanem, hogy megbízhatatlan és sokan ezt nem akarják (tudják?) megérteni.
17/47 A kérdező kommentje:
Egyébként kértem egy részletes leírást a termékről.
2015. nov. 8. 20:47
18/47 A kérdező kommentje:
Abból megtudunk mindent
2015. nov. 8. 20:48
19/47 anonim válasza:
Hát te bajod kérdező, mi szóltunk.
20/47 A kérdező kommentje:
Rendben, ti szoltatok, én útánajárok, hogy pontosan milyen. De a táp az imperiumnál FPS, Chieftec, Codegen, iArena szokott lenni. iArenán kívül mind jó
2015. nov. 8. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!