Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez jó Számítógép...

Szerintetek ez jó Számítógép játékra?

Figyelt kérdés

Üdv. Tudni szeretném, hogy jó -e ez a PC játékra.

[link]

Szerintem ez egy nagyon jó minősségű PC.

Ja, és senki ne jöjjön, hogy az Imperiumos gép így rossz úgy rossz. (Ugyanis ez egy atom nagy hülyeség)

2015. nov. 8. 19:57
1 2 3 4 5
 1/47 Tengor ***** válasza:
83%

Miből gondolod, hogy jó minőségű?

Mit is mondtál? Milyen tápegység van benne?

2015. nov. 8. 19:58
 2/47 SylwerStone ***** válasza:
91%
Ez egy előre összehányt fos. Nyugodtan vedd meg, ha szerinted annyira jó, de aztán ne gyere ide sírni nekünk, hogy szart vettél!
2015. nov. 8. 20:01
 3/47 anonim ***** válasza:
91%
A táp valószínű sz@r, imperium már régóta nem jó, inkább rakj össze egy pc-t jobban jársz
2015. nov. 8. 20:02
 4/47 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy ótvar gép! Gyűjts egy kicsit még, és rakj össze egy normálisat. Vagy akkor lennénk jó fejek ha azt mondanánk amit hallani akarsz?
2015. nov. 8. 20:14
 5/47 Tengor ***** válasza:
78%
Vajon ez nem csak egy imperiumos hirdetés? Valahogy aki ilyen gépet akar venni, mindig arra vár, hogy igazolják, hogy ez mennyire jó gép...
2015. nov. 8. 20:16
 6/47 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
83%

ez egy ganéj rakás, trágya domb, hulladék kupac

hajrá nyomj csak a rendelésre, aztan oltogass mi ket hogy müködik és minden jol megy rajta amire neked kell

2015. nov. 8. 20:20
 7/47 anonim ***** válasza:
oltári egy ezer éves chipsetes alaplap egy fx 6300 gratulálok az okosnak másrészt ennyi pénzből erősebb videó kártyát is lehet pakolni mellé. miért nem össze rakásra írod ki hogy mennyi a lé? vagy talán azért mert ezt a segélyből lehet hitelre venni ?
2015. nov. 8. 20:25
 8/47 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy itt káromkodjatok mint a 12 évesen (Többek se vagytok kedves utolsó / előtti). Azért venném innen, mert már vásároltam innen és semmi probléma nincs vele. Tápegységről meg annyit, hogy olyat raknak bele, ami ezt a konfigot elbírja normálisan.
2015. nov. 8. 20:39
 9/47 anonim ***** válasza:
84%

Mekkora egy parasztvakítás,600W táp minek egy ilyen konfigba meg a többi...

Ha szerinted jó akkor vedd meg,akik azt mondják hogy rosszak az Imperiumos gépek azok biztos "nem értenek hozzá"...

2015. nov. 8. 20:41
 10/47 A kérdező kommentje:

Más nem is kell.

De megírtam, hogy nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy szidja az imperiumot. Egyik elkezdi megy a többi utána.

A konfigról kérdeztem, az összeállításról, hogy hogy vinné a játékokat

2015. nov. 8. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!