Szerintetek ez jó Számítógép játékra?
Üdv. Tudni szeretném, hogy jó -e ez a PC játékra.
Szerintem ez egy nagyon jó minősségű PC.
Ja, és senki ne jöjjön, hogy az Imperiumos gép így rossz úgy rossz. (Ugyanis ez egy atom nagy hülyeség)
#6 kerdezo, en a gepre irtam ha nem lett voln vilagos, es a tobbiek is, ha jo lenne a gep es pontos infokkal akkor nyugodtan vehetned imperiumrol mert neked az felel meg valamiert
nem hiszem hogy sok ertelme van ennek az egesznek (az egesz kerdesednek es annak hogy te akarsz meggyozni mi ket, ugx hogy azt sem tudod mirol...)
szoval, sokan vesznek toluk, es igen hasznslni lehet oket, de ezzel a mentalitassal szerintem barmilyen mas elvarast is elehet dobni, csak peldanak a 200 forintos kilos parizsi is enni valo igy matol azt fogod enni? parszor meglehet tenni de ha azon elsz akkor ugy fogsz kinezni mint a ... pinty, igen mint a pinty - "vektor")
szia
#20 ?he?:D iArena az Chieftec markan belul egy föszeria
Codegen az jo? erdekes...
de amugy alaplap is igen nagy problema... még jo hogy tudni hogy milyen (bár inkabb ne tudnank...)
Annyira azért nem sz@r gép egy FX-6300, 8GB RAM és egy GTX950. A középkategória alsóbb szegmense felé tendál játékos szemmel, általános dolgokra meg jól használható. Persze előre összerakott gépet nem a legjobb megvenni és ez esetben is kissé fapados alaplapot toltak egy FX alá és a táp is biztosan a Cooler Master Elite szériájából való, ami nem éppen a legjobb (a Codegen-nél azért jobb, de szvsz egy iArena-nál már nem). Szóval ez a gép szerintem fő komponenseiben és teljestményében azért nem hulladék (sokaknak ilyen sincs), de ennyi pénzből okosabban is lehetne gazdálkodni, főleg ha a jövőben fejlesztenél. A kérdéses konfig úgy lenne kerek, ha minőségibb táp, jobb alaplap és jó hűtő lenne rajta, de úgy meg már annyival drágább lenne, hogy tényleg nem érné meg.
Kicsit haza is beszélhetnék, mert nekem is FX-6300 procim van, 8GB memória és egy GTX960 és nagyon jól elvagyok vele, DE ezt a procit már 3 éve vettem, míg az alaplap (M5A97 Pro) és a jó hűtő (Hyper 212+) már bő 4 éve megvannak. MA már nem építkeznék ilyen alapokra, hacsak nincs nagyon jó áron és kompromisszum mentesen. Ez az eset nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!