Mennyire jó a gépem netre, játékra, programokra?
Figyelt kérdés
asus m4n68t
cpu: Amd phenom(tm) II x6 2.8 ghz
4.00 gb ddr3 ram
nvidia geforce gt 730 2gb ddr 3 128-bit
40.0 vagy 500 watt a táp nem tudom.
windows 7 ultimate 64-bit
Milyen játékok mennének el?
2015. okt. 21. 08:33
1/4 A kérdező kommentje:
400 vagy 500 watt táp (hibásan írtam le tettem egy pontot közé)
2015. okt. 21. 08:36
2/4 anonim válasza:
Hát netre , filmezésre tökéletes , de a vga gyengécske komolyabb játékokhoz.
3/4 anonim válasza:
Játékokra kellene egy jobb vga és még 4 gb ram.
A processzor is már kevéske, mivel nem a magok száma, hanem azok ereje sokszor a mérvadó.
A tápot nem ismerjük, de gondolom nem minőségi és nem is mai darab, így ez is veszélyforrás.
Az idei év játékait azért így is elviszi, megfelelően alacsony felbontás és részletesség mellett.
4/4 anonim válasza:
Phenom II X6 1055T-ről van szó, ugye? Az teljesen korrekt szint. Mehet bele még egy ugyanolyan RAM és GTX950, akkor minden mai játékot fogsz tudni folyékonyan futtatni Full HD-n, még ha nem is ultra grafikán, de erős közepesen biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!