Melyik a jobb, a windows xp vagy a windows 7? Játékra, programokra és netezésre egyaránt?
Nekem immáron fél éve w7-em van, és tökéletesen jó. Stabilabb, gyorsabb, designosabb. Játék szempontjából csak annyit mondanék, hogy van olyan game, ami xp-vel akadt, de w7-el sokkal tökéletesebben ment.
Szerintem ha gond nélkül bírja a rendszered, ezt tedd fel!
(ez kimaradt) Egyébbként a játékokkal és a progikkal sincs gond, mert kompatibilitást lehet állítani egészen w98-ig.
Autostartban viszont csak az alapból w7 kompatibilis cuccok indulnak, például daemont nem bírtam indítani, de a power iso 4.5 tökéletesen fut autostartban is. A beépített tűzfala sem hagy kivetnivalót, nem a gagyi xp fajta.Nem is használok egyébb firewall progit, ugyanúgy lehet portokat nyitni, programokat letiltani kezelni mint minden más softwares tűzfalprogiban.
Everestből érdemes a legújabbat felrakni, Nekem a régi verzió w vistának ismerte fel a 7-et. Érdemes rendszergazdai fiókot létrehozni magadnak, mert nagyon sok beállítás csak úgy érhető el. A vezeték nélküli szélessávú internetkapcsolatot is sokkal egyszerűbb felkonfigurálni, a vezérlőpult is sokkal áttekinthetőbb. Én csak ajánlani birom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!