Szerintetek jó ez a táp?
Kontár: nem látom ennél felsorolva a védelmeket, nem látom hogy 80+-os lenne, nem látom az elégedett felhasználók áradatát.
Ne légy demagóg
#11 nem demagog voltam az valoban egy hasznalhato tap szinten
csak nem ertem mert kell dicsoiteni minden tapot amik igazabol mi alapjan erdemlik meg?
igy pl az extra olcso modularis Xigmatek Maverick et is lehetne meltatni...
ezek belepo szintuek vagy alatti tapok arra jok hogy nem egy ismeretlenre kotod ra oket mert pl Quoltec rol vagy Gembird rol hiaba keresgelek semmit nem talalok
csatlakozokban se vannak annyira eleresztve ezek az olcso tapok pedig neha hasznos lehetne foleg feltetelezve hogy ha olyan jok es papiron kepesek 12v on sokra akkor miert sprolnak csatikal?
kerdezo termeszetesen a kerdesbeli tap meg veheto
ha nem lenne az azt irtam voln: ne vedd meg nem ajanlott
minden esetre en nem vennem meg es ajanlani se fogom ettol m'eg maximum sokadik lehetosegnek
Nem venném, drága. 10K-ért még jó vétel lenne. A HEC miatt adnék időt a konstrukciónak(bár a gyártó maga nem rossz, pl adata-hm), de a jonnygurus tesztben a 80%-os hatásfokot se tartotta végig, a kimenetek is zajosabbak voltak mint az átlag stb.
Nagyon minimálissal drágábban a legtöbb szempontból jobbat lehet kapni, szvsz megéri.
# 10
Attól mert a jumper nem hozza az átlag huntkey minőségtelenséget, aligha lenne abban az árban tuti vétel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!