Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Raspberry PI - ARM processzor...

Raspberry PI - ARM processzor leírást hol találhatom meg?

Figyelt kérdés

Érdekel a RPI - ARM processzorának assembly programozása (csak úgy poénból, semmi komoly szándékom, csak kíváncsi vagyok milyen). És pár napja találtam egy nagyon jó web oldalt, és azon pár PDF-et ami teljesen jól használhatóan leírja, hogy azt hogyan kell programozni, példaprogramokkal, linkekkel. Sajnos a bookmarkolása nem sikerült, és már kb. 3 órája keresem de nem találom meg még egyszer. És arra sem emlékszem, hogy hogyan jutottam el arra az oldalra.

Most csak az arm "hivatalos" doksit találom, meg egy halom közepesen használható, külföldi egyetemi tankönyvet. De ez egy nagyon jó weblap volt, és egyszerűen találok kb. 50-et ami kevésbé jó.

Nem tudja valaki véletlenül a linkjét?

ma 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
EGy ctrl+h csodákra képes.
ma 00:09
 2/3 A kérdező kommentje:
1:hol adjam ki a Ctrl-h -t? A böngészőm kilépéskor törli az előzményeket, hogy ne legyen tele szeméttel.
ma 00:22
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

"kilépéskor törli az előzményeket"

Ha ennyire kretén vagy, akkor bizony marad a keresés.

ma 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!