Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minőségi tápegységet szeretnék...

Minőségi tápegységet szeretnék. 700w körülit szeretnék,hogy legyen egy kis tartalék. Milyen tápegységet ajánlotok?(Seasonic G12 GC 750W 80 PLUS Gold ezt néztem esetlegesen,ha van hasonlo árban jobb, meghallgatom szívesen.)

Figyelt kérdés

jan. 21. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Milyen konfigról beszélünk?

Ahova kell ez a nagy teljesítmény, ott nem spórolnék a tápegységen.

És a G12 egy középkategóriás táp, semmi extra.

Corsair RMX 750 alá nem adnám.

jan. 21. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

[link]

40 körül inkább ezt választanám. A kinézett Seasonic se rossz, de nincs rajt újfajta VGA csati, na meg fix kábeles.

jan. 22. 07:54
 3/9 anonim ***** válasza:
#2. B12 ugyanazt tudja olcsóbban, mint a G12. Ezért sem ajánlott.
jan. 22. 10:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Rtx2060Super, 10600k a két nagyobb fogyasztás

Jövőben lehet nagyobb videokártya tervben, ami körülbelül 200-300w fogyasztás körüli értéket fog produkálni.

Egyébként ehhez elég lenne egy minőségibb kissebb teljesítményű?

Mert amiket írnak VGA hivatalos oldalain pl 700w táp kell, de a névleges fogyasztása 270w

jan. 23. 08:29
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Például ezt dícsérik, ez kihajtana tegyük fel egy 300w csúcsérték fogyasztású kártyát?

jan. 23. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Seasonic B12 550W is bőven elég.
jan. 23. 09:25
 7/9 A kérdező kommentje:
akár egy 300w os vga mellé is?
jan. 23. 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:
300 wattos mellé én már minimum 650-esben gondolkodnék. Nem jó azért teljesen kicentizni. Jellemzően árban is alig van különbség ugyanannak a szériának a 550-es meg 650-es tagja közt.
jan. 23. 15:42
 9/9 A kérdező kommentje:

én sem szeretném kicentizni, gyengébb típus jobban melegedhet.

illetve nekem nagyon fontos a zajszint, filmezés közben nem szeretném hogy halljam, jelenleg a gépemben a tépom a leghangosabb alkatrész, ha lefogom a ventijét valamilyen uton módon egy pillanatra, teljesen csend lesz.

[link] szoval igazából ezen goondolkozom.

jan. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!