Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon régi nyomtatóhoz...

Nagyon régi nyomtatóhoz illesztőprogram beszerezhető még?

Figyelt kérdés

Van egy békebeli HP Deskjet f2280 tipusú multifunkciós nyomtatóm. Természetesen hosszú évek óta nem volt használva. A fénymásolás gomb megnyomásával kipróbáltam, hogy egyáltalán van-e benne még élet és igen, hangos csattogások közepette kinyomtatta a dokumentumot. Egy sokéves patrontól elvárható minőségben...

Ezután nagyon fellelkesülve összedugtam a számítógéppel és nekikezdtem az interneten illesztóprogramot keresni hozzá. Sajnos sehol sem találtam. A HP Smart alkalmazást is próbáltam, de nem találja a nyomtatót.

Van még bármi remény számára, vagy a mai fogyasztói társadalomban élve kénytelen vagyok újat vásárolni, ez pedig mehet a kukába hiába működhetne még az én igényeimet kielégítve akár évekig is?

tegnap 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld manuálisan hozzáadni, hátha valami generic HP printer vagy hasonló módon, lehet sikerül.
tegnap 14:00
 2/3 anonim válasza:
100%
tegnap 14:18
 3/3 Szirty ***** válasza:

2# Megnézted amit linkeltél?

"Nyomtató-illesztőprogram telepítése a Windows beépített megoldás használatával

Telepítse az operációs rendszerben található HP nyomtató-illesztőprogramot és -szoftvert."

tegnap 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!