Nagyon régi nyomtatóhoz illesztőprogram beszerezhető még?
Van egy békebeli HP Deskjet f2280 tipusú multifunkciós nyomtatóm. Természetesen hosszú évek óta nem volt használva. A fénymásolás gomb megnyomásával kipróbáltam, hogy egyáltalán van-e benne még élet és igen, hangos csattogások közepette kinyomtatta a dokumentumot. Egy sokéves patrontól elvárható minőségben...
Ezután nagyon fellelkesülve összedugtam a számítógéppel és nekikezdtem az interneten illesztóprogramot keresni hozzá. Sajnos sehol sem találtam. A HP Smart alkalmazást is próbáltam, de nem találja a nyomtatót.
Van még bármi remény számára, vagy a mai fogyasztói társadalomban élve kénytelen vagyok újat vásárolni, ez pedig mehet a kukába hiába működhetne még az én igényeimet kielégítve akár évekig is?
2# Megnézted amit linkeltél?
"Nyomtató-illesztőprogram telepítése a Windows beépített megoldás használatával
Telepítse az operációs rendszerben található HP nyomtató-illesztőprogramot és -szoftvert."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!