Számitógép nem bootol. Alaplap a hibás?
LOL. Az szép. Nekem a pcx nem szólt érte xd
Nos, sztem a videókártyának lehet a sara.
Ez mondjuk szerintem szemet kellene már, hogy szúrjon a fogyasztóvédelemnek, mert ez kb olyan, hogy nem nyithatod ki a kocsid motorháztetejét (pl ablakmosót beletölteni), mert elveszik az 5 év /200.000 km garancia... :/
A hiba szűkíthető akkor a vga-ra és a tápra. Azt mondtad, a HD6450 elindult. A HD6450 fogyasztása 28 watt (igen, nem elírás, tényleg ennyi: [link]
Az R9 280x nem indult el. Teljes terhelés alatt 350 watt körül eszik.
Na a következőt nézd meg, ha van rá mód:
Egy combos és minőségi, legalább 600 wattos táppal ellenőrizd, működnek e.
Ha igen, a tápod nem tudja valamiért kiszolgálni adott terhelés felett a vga-t. Lehet eldurrant egy kondenzátor.
Ha azzal sem működik, akkor vga hiba.
Egyébként meg ahol vetted, oda nyugodtan vidd vissza és lebegtesd meg a garanciapapírt. Ugyanis az adott gyártók a honlapjukon rögzítik, hogy adott termékre az E-ban hány év garanciát vállalnak. Ettől pedig a forgalmazók NEM! térhetnek el. Megemlíted a fogyasztóvédelmet (100% hogy neked adna a hatóság igazat), talán észhez kapnak. Hisz egy vacak matrica miatt nem veszítheted el az összes elem garanciáját, az ugyanis törvénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!