Mi lehet a baja a gépemnek? (lent)
újra lett telepítve mert már nagyon lassú volt és ha telepítettem valamit CD-t kért pedig 1 CD-s volt a cucc..próbáltuk rátelepíteni a windows 7-et nem ment rá több próbálkozás után sem ! hibás fájl-t írt ki folyton..utánna windows xp-t telepítettünk fel rá..valami hardveres probléma lehet..ha telepítenék BÁRMIT akor azt írja hogy hibás fájl vagy hiányzikvalami stb...a videókártya driverjeit se engedte telepíteni..
CPU: intel core 2 duo e8400 3Ghz 6mb cache
VGA: gainward gts 250 512mb ddr3
meória: 3gb ddr2
táp: 450w m-tech
alaplap: p5gc mx-1333
nekem hasonló problémám volt, egy ideig nem tudtam felrakni a gépre semmi OP rendszert, hiába próbáltam win7-et vagy xp-t vagy ezeken belül is pl win 7 ultimate vagy home premium bármit, nem ment fel, a telepítésnél hibát írt ki. Nem tudok 100%ot mondani, de 90%ban biztos vagyok benne, hogy a HDD-vel van a baj.(winchester) szóval vegyél egy másik vinyót, vagy kérj kölcsön valakitől egy üreset, egy próbát megér. Ha nem megy akkor vidd el szerelőhöz, a PC-max nál pl. 2000 Ft a probléma forrásának a felkutatása. A többi szerelőnél valszeg drágább, de jobban megéri mint venni csak úgy egy vinyót.
Egyébként:
Nem tudom milyen sűrűn portalanítod, de ha kinyitod és egy homokvihar lesz benne, akkor elég valószínű hogy ki kell tisztítani rendesen, és az alaplapot megnézetni, mert felpúposodhat a portól.
Örülök ha segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!