Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a számítógép,...

Mihawk kérdése:

Nem indul a számítógép, valakinek van ötlete mi lehet a hiba? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tegnap reggel óta nem kapcsol e a számítógépem. Ha elindítom javítani akar, de nem sikerül neki. Ma újratelepítettem, de telepítés után a probléma változatlan. Ha bekapcsolom és VGA kábelen van csatlakoztatva a monitor akkor rendesen betölt, viszont ha HDMI kábelen csatlakoztatom a monitort akkor megint kiírja, hogy nem sikerült elindulnia és megint javítani akar de ugyan úgy nem sikerül neki. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a hiba?

2015. jún. 5. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani, kevés az infó. VGA kábellel indítsd el, töltsön be rendesen, aztán valami 3D grafika terhelést adj neki, meg nézz szét az eseménynaplóban.
2015. jún. 5. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy a HDMI-vezeték, vagy az illesztőprogram, vagy az, amibe a kábelt dugod.

Az újratelepítésnél nézd meg mi van ha netről leválasztva rakod fel. Ha régen ment, és most is elindul úgy, akkor valami frissítés a ludas az illesztőprogramnál.

A kábelt meg lehet próbálni kicserélni ha tudsz szerezni egy biztosan jót kölcsönbe.

Egyébként szervíz.

2015. jún. 5. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is volt, Windows 8.1-gyel, kis Acer Aspire géppel. Szerintem katasztrófa, hogy a Windows ennyire szar. A javítás természetesen nem csinál semmit, azt csak azért rakják bele, hogy reményt keltsen, de szerintem soha senkinek még nem működött.

A hiba csak akkor állt elő, ha bootolni is HDMI-vel akartam. Ha simán VGA-val/saját monitorral bootoltam, és utána cseréltem, már nem volt gond.

2015. jún. 5. 19:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam cserélni a HDMI kábelt a másik is ugyan ez. Ha késöbb cserélem át a kábelt akkor sem jó, de ez amúgy is csak fél megoldás lenne.
2015. jún. 5. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha késöbb cserélem át a kábelt akkor sem jó"

Az mit jelent? Bedugtad a kábelt, és elszállt a gép?

2015. jún. 5. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Amikor bedugom a HDMI kábelt akkor egyből nem történik semmi. Ha átkapcsolom a monitort HDMI állásba akkor a monitor "érvénytelen formátum " üzenettel fogad, képet nem ad. Ha visszaváltok VGA kábelre néha ki van fagyva a gép, néha nem. Ha újraindítom a gépet akkor csak egy kék háttér fogad.
2015. jún. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!