Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert van az h kapcsol ki az...

Gothicfan kérdése:

Miert van az h kapcsol ki az egerem meg a a billenytuzetem? Neha cska ugy magatol. Ott hagyom a gepet es igy kifagy

Figyelt kérdés

De van olyan is amikor csak youtubozok es egyszer csak ilyen zugo hangot ad ki a fejhallgatoban, es kikapcsol minden usb port es nem reagall semmire, a kep meg lefagy... A tap, videokartya, hdd uj benne es ujra raktam mar az alaplap usb drivert de igy se jo valamiert..

(a gepem adatai:

proci: intel core i3-2125 cpu @ 3.30GHz

vidi kartya: asus gtx 650 ti boost 2gb

RAM: 4GB

táp: fsp raider 550w

hdd: 1 tb

alaplap:gigabyte GA-P61A-D3)

2015. jún. 2. 03:22
 1/10 Tengor ***** válasza:
HDSentinel és memtest mit mutat?
2015. jún. 2. 06:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi adja a zugo hangot?
2015. jún. 2. 08:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Az elso valaszolot sajnos nem ertem, a masodik: nem tudom, fejhallgatombol kez el zugni, gondolomo ha hangfalra van kotve akk onnan is lehetne hallani..
2015. jún. 3. 01:26
 4/10 anonim ***** válasza:

A hd sentinel egy winyó teszt progi : [link]

És a zúgó hangot annak a meghibásodása is keltheti

2015. jún. 3. 01:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak az alaplap, azaz lényegében a gépcsere segít az eddigi tapasztalataim alapján. Volt egy gépen régen, az alaplapon kívül mindent cseréltem benne, akkor is ugyanez volt a jelenség amit fent írsz, teljesen véletlenszerűen lefagyott, még a hallgatott zene is beakadt. Teljesen új rendszerrel is csinálta. Pár éve lecseréltem azt a gépet, nagyjából ugyanazokat a szoftvereket használom ugyanazon a rendszeren, de a rejtélyes lefagyások megszűntek. Nem csak az USB portok nem működnek, de mivel ezeken keresztül irányítod a gépet, úgy tűnik. Az egész gép lefagy, azaz semmit sem tudsz csinálni rajta semmivel, csak a hardveres (reset gomb) újraindtással lesz ismét használható.
2015. jún. 3. 02:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Tehat ha veszek bele egy uj alaplapot akkor jo lesz? Egy atlag mennyibe kerul?
2015. jún. 4. 01:39
 7/10 anonim ***** válasza:
2015. jún. 4. 02:17
 8/10 Tengor ***** válasza:
Már biztos, hogy az a baja? 15-től kezdődnek az alaplapok egyébként.
2015. jún. 4. 06:36
 9/10 A kérdező kommentje:
[link] most akkor mit kéne csinálnom? Ez alaplap hiba lesz akkor? köszi a valaszt elore is
2015. júl. 6. 15:25
 10/10 A kérdező kommentje:

lefutattam a hd sentinel egy winyó teszt progit, de semmi hibat nem írt ki akkor valoszinu alaplaphiba lesz? (a gepem:

proci: intel core i3-2125 cpu @ 3.30GHz

vidi kartya: asus gtx 650 ti boost 2gb

RAM: 4GB

táp: fsp raider 550w

hdd: 1 tb

alaplap:gigabyte GA-P61A-D3) a hdd, a táp, és a vidi kartya uj benne.. Milyen alaplap lenne jó neki?

2015. júl. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!