Miert van az h kapcsol ki az egerem meg a a billenytuzetem?
Neha cska ugy magatol. Ott hagyom a gepet es igy kifagy
Figyelt kérdés
De van olyan is amikor csak youtubozok es egyszer csak ilyen zugo hangot ad ki a fejhallgatoban, es kikapcsol minden usb port es nem reagall semmire, a kep meg lefagy... A tap, videokartya, hdd uj benne es ujra raktam mar az alaplap usb drivert de igy se jo valamiert..
Az elso valaszolot sajnos nem ertem, a masodik: nem tudom, fejhallgatombol kez el zugni, gondolomo ha hangfalra van kotve akk onnan is lehetne hallani..
És a zúgó hangot annak a meghibásodása is keltheti
2015. jún. 3. 01:51
5/10 anonim válasza:
Csak az alaplap, azaz lényegében a gépcsere segít az eddigi tapasztalataim alapján. Volt egy gépen régen, az alaplapon kívül mindent cseréltem benne, akkor is ugyanez volt a jelenség amit fent írsz, teljesen véletlenszerűen lefagyott, még a hallgatott zene is beakadt. Teljesen új rendszerrel is csinálta. Pár éve lecseréltem azt a gépet, nagyjából ugyanazokat a szoftvereket használom ugyanazon a rendszeren, de a rejtélyes lefagyások megszűntek. Nem csak az USB portok nem működnek, de mivel ezeken keresztül irányítod a gépet, úgy tűnik. Az egész gép lefagy, azaz semmit sem tudsz csinálni rajta semmivel, csak a hardveres (reset gomb) újraindtással lesz ismét használható.
2015. jún. 3. 02:41
6/10 A kérdező kommentje:
Tehat ha veszek bele egy uj alaplapot akkor jo lesz? Egy atlag mennyibe kerul?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!