Hogy kell egy használhatatlan (alaplap hibás) laptop tartalmát (pl képeket) egy másik gépbe átvinni?
Figyelt kérdés
Szóval egy hibás laptopban lévő fontos dokumentumokat szeretném egy másik gépbe átrakni. Egy laptopról van szó2015. máj. 24. 22:53
1/9 anonim válasza:
Ki kell venni a HDD-t,és belerakni egy másik notebookba,vagy asztali gépbe.
2/9 anonim válasza:
Kiveszed a merevlemezt és hozzákötöd egy asztali pc-hez, aztán lemented ami kell.
3/9 A kérdező kommentje:
És azt hol találom és hogy kell rákötni egy másikra?
2015. máj. 24. 22:55
4/9 A kérdező kommentje:
Asztali pc nem áll a rendelkezésemre:/
2015. máj. 24. 22:56
5/9 pinkpancser válasza:
Ahogy az előttem hozzászólók írták. Ha 2,5 colos sata akkor a csatlakozó ugyanaz mint az asztali gépeknél, tehát be is építheted, esetleg USB-n is megoldható. Ha ide, vagy 1,8 colos akkor trükközni kell vele, de megoldható az is.
6/9 A kérdező kommentje:
Ez nekem teljesen kínai, teljesen laikus vagyok
2015. máj. 24. 22:58
8/9 anonim válasza:
Ha ennyire laikus vagy, akkor nem igazán lehet segíteni.
Mégis: veszel egy külső HDD házat (3 e?), amibe beleteszed a laptopból kivett merevlemezt, rádugod egy másik gép (PC-laptop) USB portjára és átmásolod a képeket.
Ha ez nem világos, vidd el valakihez, aki ezt vagy mást (mert más lehetőség is van) megcsinálja.
9/9 A kérdező kommentje:
Vettem egy olyat, össze is tudtam kötni egy másik géppel, csak sajnos azokat a dolgokat nem találom meg amelyek az asztalon voltak:/
2015. máj. 25. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!