SOS! MIT TEGYEK?
Figyelt kérdés
Most vettem egy gépet a pcx.hu nál op rendszer nélkül es nem tudom hogyan telepítsem a Windows 8.1et. Betettem a bootolható pendriveot miután bekapcsoltam de nem tortenik semmi. A biost sem hozza be betettem az alaplap lemezét akkor sem történt semmi. SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!
Intel core i5
Radeon R9 280
Asus b85m-g c2
Thermaltake Hamburg 530W
2015. jún. 17. 14:15
56/60 anonim válasza:
Ki kell venni az r9 280-at. Most vettem egyet, beraktam a gépbe és nem adott képet. Ki kell szedni, átkötni az alaplapi integrált vga-ra a monitort -> bios frissítés a legújabbra (netről leszeded, pendrive-t fat-ra formázva kicsomagolod, elindítod a gépet újra, biosba belép, flash bios). Kártya visszarak, gép elindít -> örül.
57/60 anonim válasza:
Előző vagyok. A garancia nem száll el, mivel külön-külön vannak garanciázva a cuccok. Tudom, mivel pcx-től rendelek évek óta.
58/60 A kérdező kommentje:
PROBLÉMA MEGOLDVA! RÁKÖTÖTTEM A RÉGI MONITORT MERT AZ TÁMOGATJA A DVI-I CSATLAKOZÓT ÉS MINDEN MŰKÖDIK, KÖSZI MINDENKINEK A VÁLASZOKAT!
2015. jún. 18. 10:39
59/60 Trevor. válasza:
:D
De az a lényeg, hogy sikerült.
60/60 anonim válasza:
Na pont erről beszéltem valakinek hogy mindig a legegyszerűbb megoldás a célravezetőbb.
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!