SOS! MIT TEGYEK?
Most vettem egy gépet a pcx.hu nál op rendszer nélkül es nem tudom hogyan telepítsem a Windows 8.1et. Betettem a bootolható pendriveot miután bekapcsoltam de nem tortenik semmi. A biost sem hozza be betettem az alaplap lemezét akkor sem történt semmi. SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!
Intel core i5
Radeon R9 280
Asus b85m-g c2
Thermaltake Hamburg 530W
#18 nem adtak atalakitokat hoza?
gondolom valamilyen dvi ami nem jo a monitorodhoz tehat valami regi d-sub os lehet
talan nem artot volna enek utanajarnod, elenben atalakito nem draga ha nincs se konitorgoz se vga hoz (talan meg alaplaphoz is adhatak) es otthon nincs pl TV hez nem adtak...
de lehet egy uj modern monitor heszerzese se artana a kozeljovoben
amugy othon nincs elfekvoben par hdmi tv? :P
#21 ezel szerintem magad sem tudod mit akartal
2 lehetoseged van
kiveszed 280 vga t es az alaplapi igp vel hasznalod geped amig nincs atalakitod vagy monitorod amirakptheto
2. hogy szepen nemhasznalod amig ez/ek nincsenek meg :D
Radeon R9 280 ast vedd ki és indítsad el az alaplapi kártyával
hangjelzés van ? csippanás vagy valami?
#28 kiveted gepbol 280 t ugye teljesen?
ha nincs kep akkor most kelene a bios reset ahogy leirtam, mert lehet bebeszelte maganak a bios hogy pcie vga rol kelene menie
ha akor se lesz kep akor valami nagy gubanc is lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!