SOS! MIT TEGYEK?
Most vettem egy gépet a pcx.hu nál op rendszer nélkül es nem tudom hogyan telepítsem a Windows 8.1et. Betettem a bootolható pendriveot miután bekapcsoltam de nem tortenik semmi. A biost sem hozza be betettem az alaplap lemezét akkor sem történt semmi. SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!
Intel core i5
Radeon R9 280
Asus b85m-g c2
Thermaltake Hamburg 530W
le van blombálva a gépház ?
ha nincs szabad a pálya
Nincs semmi gond.
A videokártyán van DVI-I csatlakozó.
A monitoron van DSUB.
Veszel egy ilyen átalakítót:
Ezt bedugod a kártya DVI-I csatijába, az átalakító másik végébe pedig megy a monitor kábele.
Nagyon fontos, hogy a kártyán 2-féle DVI van:
A 2 fehérrel kiemelt közül a Dual Link DVI-I az, amibe az átalakítót kell kötni.
Kérlek olvasd el újra az utolsó kommentem, nem fogom még részletesebben leírni. HDMI-ről nem is beszéltem.
DVI-I lesz DSUB-ra alakítva, és a DSUB kábel megy a monitorba.
honan veted hogy a garancia ugrik ha szetszeded? amugy ahogy irtak gariba is kuldheted, de persze gariba nem adnak atalakitot elenben linkelt mas is mar, par szaz forint, szepen veszel egy olyat mert igyis ugyis keleni fog
es hat ga nem szeded szet kor adig nem tudod hasznalni amig nem erkezik meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!