Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SOS! MIT TEGYEK?

SOS! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Most vettem egy gépet a pcx.hu nál op rendszer nélkül es nem tudom hogyan telepítsem a Windows 8.1et. Betettem a bootolható pendriveot miután bekapcsoltam de nem tortenik semmi. A biost sem hozza be betettem az alaplap lemezét akkor sem történt semmi. SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!

Intel core i5

Radeon R9 280

Asus b85m-g c2

Thermaltake Hamburg 530W

2015. jún. 17. 14:15
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Nem akarom szétszedni mert akkor elszáll róla a garancia.
2015. jún. 17. 14:57
 32/60 Molyolo ***** válasza:
Ha mondjuk van rá 3 év gari hogy fogod takarítani hanem veszed le az oldal lapot?
2015. jún. 17. 14:59
 33/60 Tengor ***** válasza:
Akkor nincs mese, garanciáztasd le! 3 napon belül cserélik.
 34/60 Trevor. ***** válasza:
Na csávó, szerintem te régebbi BIOS-sal kaptad meg az alaplapot, ami még nem támogatja a 4460-at. Kéne szerezned egy sima Haswell processzort, egy frissítés erejéig. Amúgy PCX-nél nincs olyan, hogy elveszik a garancia, ha szétszeded a gépet, ugyanis hardverenkénti garancia van, nem a full gépre vonatkozó.
 35/60 anonim ***** válasza:

le van blombálva a gépház ?

ha nincs szabad a pálya

2015. jún. 17. 15:05
 36/60 halalfalo ***** válasza:

Nincs semmi gond.

A videokártyán van DVI-I csatlakozó.

A monitoron van DSUB.

Veszel egy ilyen átalakítót:

[link]

Ezt bedugod a kártya DVI-I csatijába, az átalakító másik végébe pedig megy a monitor kábele.

Nagyon fontos, hogy a kártyán 2-féle DVI van:

[link]

A 2 fehérrel kiemelt közül a Dual Link DVI-I az, amibe az átalakítót kell kötni.

2015. jún. 17. 15:08
 37/60 A kérdező kommentje:
Szóval ha szerzek egy átalakítót ami a HDMI-t átalakítja D-SUB-ra akkor tudom használni a gépet ugye?
2015. jún. 17. 15:09
 38/60 halalfalo ***** válasza:

Kérlek olvasd el újra az utolsó kommentem, nem fogom még részletesebben leírni. HDMI-ről nem is beszéltem.

DVI-I lesz DSUB-ra alakítva, és a DSUB kábel megy a monitorba.

2015. jún. 17. 15:14
 39/60 Molyolo ***** válasza:
Nincs egy ismerős pár házzal arébb akihez átvihetnéd hogy csak dugjátok rá a monitorját?
2015. jún. 17. 15:16
 40/60 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

honan veted hogy a garancia ugrik ha szetszeded? amugy ahogy irtak gariba is kuldheted, de persze gariba nem adnak atalakitot elenben linkelt mas is mar, par szaz forint, szepen veszel egy olyat mert igyis ugyis keleni fog

es hat ga nem szeded szet kor adig nem tudod hasznalni amig nem erkezik meg

2015. jún. 17. 15:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!