9800x3D és egy RTX 4080 mennyire működik jól együtt , ajánlott ez a konfig?
Figyelt kérdés
Eddig Intel és Nvidia párti voltam, de processzorban most jobbnak tűnik ez mint az intel társai, viszont nem tudom mennyire jó így, hogy AMD processzor de Nvidia a kártya.
RTX viszont szimpatikusabb mint az AMD kártyák.
Jó ez így vagy van valami egyéb/jobb ajánlás ebben az árfekvésben?
tegnap 19:46
1/1 anonim válasza:
Igen, de kb egy hét múlva lesz RTX 5080 is ami ugyanúgy 1000 dollárról fog indulni mint tavaly a 4080 Super. Én már akkor megvárnám azt, hacsak nem használtan veszed a 4080-at, de akkor is 300-nál ne sokkal adjál többet érte. És az R7 9800X3D olyan erős lett, hogy jobban passzol inkább egy RTX 5080 mellé. Az Intel Ultra 9 265/285K jóval gyengébbek tőle játék teljesítményben ezek kicsit az I9 14900, Ryzen 7800/7900X3D, Ryzen 7 9700 alatt vannak játék teljesítményben. Vagyis még kicsit visszalépések lettek az előző generációhoz ez kellett ahhoz, hogy kevesebbet fogyasszanak. Szóval Intel procit ne vegyél ha nem vagy hatalmas Intel fan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!