Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ryzen 5 2600X alatt nem...

Ryzen 5 2600X alatt nem sokkal fog alacsonyabb kihasználtság mellett menni az RX 6600?

Figyelt kérdés

[link]

Látom, hogy még a 2700X is hagy benne egy kicsit. Akkor 2600X mellett sem lesz sokkal nagyobb szűk keresztmetszet ha megveszem ezt a kártyát? Processzor órajelet 4075mhz ha magasabbra állítom akkor leáll a legtöbb játék. A videokártyát ismerőstől tudnám megvenni 52 ezerért ennyiért megéri? Pedig RTX 2070 vásárlást is terveztem de azt nem tudok csak 65 felett ami nem jegelt és max 20%-al erősebb mint ez de a proci is annál több helyen hagyna benne több mint 20%-ot.

GTX 1070 Ti lenne ezekkel leváltva a legnagyobb gépigényű játék amivel játszok egyenlőre szerintem a CP vagy a Warzone lehet, de tervezem megvenni a Star Wars Outlawsot, a több újabb játékot viszont még nem találtam érdekesnek. Az Outlaws elfutna a 6600-on?

tegnap 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
ez egy sulyos bottleneck lesz.
tegnap 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz nagy különbség a 2600 és 2700X között 1-4% különbség van általában játéktól függően, mert cashe méretben sincs sok különbség, a 2700X 200-300mhz-vel húzható csak magasabb órajelre ha nagyon jó szilíciumú. És a cashe méret is alig több benne. Még egy RTX 2070 / Super vagy RX 6650 XT mellett sem lenne gondod pedig. De igen az Ryzen első két generációja nem a legjobb játékra ezért még hajlamosak lehetnek a sima 6600-ban is hagyni keveset egyes eseteken.

A 20:42-es valószínüleg egy unatkozó, buta troll.

tegnap 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:

A 6600 valamivel erősebb mint a gtx1070ti, sokszor 20-30%-ot is ráver, de nem egy hűde valami. Az RT támogatás és a shader mesh miatt a 6600-on Minden jelenlegi játék megy (új Indiana Jones, Alan Wake2)

Nekem pont 6600xt van egy 2700x-el. Hagy benne a kártyában a proci de pont le****rom. Ha egy címben High preseten 92%-on megy a kártya akkor mi van? Semmi. Egy 6/12-es proci sem fog meghalni, ilyen esetben, a "játék élményt" nem rontja el.

tegnap 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!