A táp tönkre vágta volna a gépet?
Figyelt kérdés
Szóval. Most raktam össze egy új gépet, és a régi gép tápját raktam bele, gondoltam jó lesz. A gép így néz ki: Asrock 960gn-vgs3 fx
Sapphire radeon r7 260x
Amd fx 4300
Táp: iso-450pp 4s
Amikor bedugtam a gépet, ilyen sistergő hangot hallottam a tápból. Gondoltam azért kipróbálom bekapcsol-e. Bekapcsolatam, elkezdett minden maximum fokzaton menni, olyan hangos volt a gép mint egy mosógép, semmi kép, a videókártya ventije pedig ki-be kapcsolt. Kihúztam, bedugtam, már halk volt de még mindíg semmi kép és a videókártya ventilátora szintúgy ki-be kapcsolgat. Ha a táp esetleg nem vágta tönkre a gépet akkor mi lehet a baj?
2015. márc. 6. 17:44
21/21 anonim válasza:
A legjobb családban is elõfordul. De nem mindegy, hogy 1000 HKC-ből 850 gyári hulladék és az hogy FSP-ből 1000-ből 100. De szerintem még fsp-ből nincs is ekkorra halálozási arány. Ha azok is oda írkálnának akiknek bejött egy FSP vagy hasonló minőségi táp akkor a topikban elmossná azt a pár negatív véleményt. De egy gagyiről csak rosszat lehet olvasni. Kodegány, HKC és társai csak P3-ba valók, ott is ha a ház elektronikusan 1000 mérnök helyesnek találni. A nő nem ember, a sör nem pia, a HKC(és társai) nem táp. De am a nőkkel szépen kell bánni mert náluk van az összes pina. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!