Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A táp tönkre vágta volna a gépet?

A táp tönkre vágta volna a gépet?

Figyelt kérdés

Szóval. Most raktam össze egy új gépet, és a régi gép tápját raktam bele, gondoltam jó lesz. A gép így néz ki: Asrock 960gn-vgs3 fx

Sapphire radeon r7 260x

Amd fx 4300

Táp: iso-450pp 4s

Amikor bedugtam a gépet, ilyen sistergő hangot hallottam a tápból. Gondoltam azért kipróbálom bekapcsol-e. Bekapcsolatam, elkezdett minden maximum fokzaton menni, olyan hangos volt a gép mint egy mosógép, semmi kép, a videókártya ventije pedig ki-be kapcsolt. Kihúztam, bedugtam, már halk volt de még mindíg semmi kép és a videókártya ventilátora szintúgy ki-be kapcsolgat. Ha a táp esetleg nem vágta tönkre a gépet akkor mi lehet a baj?

2015. márc. 6. 17:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Esélyes hogy ott valami elszállt.

Egyébként ezt ki ajánlotta neked?

Örülj nagyon,ha az a proci rendesen működni fog azzal a lappal.

Le volt írva kismilliószor,hogy FX alá 20 ezer alatt nem nézünk lapot,meg az is le volt írva,hogy FX4xxx-t nem veszünk,mert a 20 ezres FM2/FM2+ Athlon X4-ek is majdhogynem ugyanazok.

2015. márc. 6. 17:50
 2/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
Eléggé gagyinak tűnik a táp úgy képekről. Nem tudom mi lehet a belseje. Esélyes, hogy kinyírt ezt-azt, de az is lehet, hogy szimplán csak nem bírja a terhelést, pedig talán 200W sincs összesen amit leírtál.
2015. márc. 6. 17:58
 3/21 anonim ***** válasza:
Sistergő hang akkor szokott jönni a tápból, ha rossz a csatlakozás a táp és a dugó között. Mozgasd meg.
2015. márc. 6. 18:01
 4/21 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Nagyon gyenge az a tápegység.

Kéne egy komolyabb az biztos.

Corsair,Cooler Master, Be Quiet!,Termaltake

2015. márc. 6. 18:05
 5/21 anonim ***** válasza:
Álljon itt példázatul ez a kérdés mindazoknak akik szerint "jó az a hákácé meg kodegen meg vargáné, nincs azzal semmi baj, vegyétek csak harmincezeré' a termáltéket meg kúlermásztert"
2015. márc. 6. 18:41
 6/21 Dj.N4tk0 ***** válasza:
10ezer körül már lehet venni normális tápegységet.
2015. márc. 6. 19:56
 7/21 anonim ***** válasza:

Orosz nyelvű teszt:

[link]

250 W terhelésnél többet nem igazán visel el, alul-méretezett hűtés - nem javasolt.

2015. márc. 6. 20:17
 8/21 anonim ***** válasza:

[link]

Felülről a második hozzászólás! Hogy nem csak az óccó tápok szállnak el...

2015. márc. 6. 22:12
 9/21 anonim ***** válasza:
Ja, csak a normális nem viszi magával a lapot is mindennel együtt mint ezek a szarok, és ezerből kettő ilyen ha van, a mondjuk 300 helyett. Ezt kellene már felfogni
2015. márc. 6. 22:14
 10/21 anonim ***** válasza:

De bizony mindegyik viheti, ha egyszer elromlik benne valami. Óccó táp is ment már tönkre magában meg drága issz...

10ből 3 rossz lenne, már eltűntek volna az olcsó gépek a piacról :))

2015. márc. 6. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!