A gépemmel lenne egy kis probléma. Úgy tűnik, hogy mióta megvettem az új videókártyát, azóta problémáim vannak egyes játékok/programok elindításakor/betöltéseknél. A színek elmosódnak betöltéskor v. egyáltalán el se indul. Mi lehet a probléma?
Gép adatai/tulajdonságai:
GPU: GeForce GTX 750Ti
CPU: AMD A8-6600K APU Radeon(tm) HD grafikával.
Memória: 8gb
Már elvittem szakértőkhöz, de ők se tudják. :(
Nem használtam az APU-t, Drivereket már frissítették a szakemberek de nem működik, Asus GTX 750 Ti Oc 2gb.
MSI afterburnerrel már megpróbáltam lejjebb húzatni a kártyát, felvinni a voltage-t de nem működik.
Tesztelt játékok:
Team Fortress 2 - ~290 fps
Dying Light - El se indul.
Assassin's Creed Unity - Szín elmosódás, lag, kidob, NVIDIA KernelMode driver nem válaszolt, de helyreállt.
Battlefield Hardline - Directx "GetDeviceRemovedReason" etc.
Battlefield 3 - Directx "GetDeviceRemovedReason"
Call Of Duty Advanced Warfare - szín elmosódás new game töltésben, NVIDIA KernelMode driver nem válaszol, de helyreállt.
Call Of Duty: Ghosts - New game szín elmosódás, kidob, NVIDIA KernelMode driver nem válaszolt, de helyreállt.
Dragon Age: Inquisition - El se indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!