Időközönként eltűnő winchester. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem a számítógépembe egy toshiba sata3 fél terás winchestert. Bekapcsoláskor a számítógép látja, tudja kezelni, a sebessége is normális, telepíthetek, másolhatok, futtathatok róla. Majd változó időközönként eltűnik, nem látja a renszer. Ekkor újraindítom a gépet, és lám, megint látja. Van hogy 10perc után eltűnik a winchester, van hogy órák után.2015. febr. 9. 11:26
1/7 A kérdező kommentje:
Hdd sentinel szerint a winchester 100%-os
2015. febr. 9. 11:36
2/7 Brenya válasza:
Lehet,hogy rossz a csatlakozója(rosszabb esetben a tápod vacakol).
3/7 A kérdező kommentje:
Cseréltem sata csatit, meg táp csatit is. Táphibára nem gyanakszom, mert a másik winchester tökéletesen megy, ráadásul nincs egy éves, húgomé volt a táp, ő is sata3-as winhestert használt hozzá, semmi problémája nemvolt vele
2015. febr. 9. 11:58
4/7 akikam válasza:
Vagy rossz a Vinyó, nem rég hoztak hozzám is ilyen laptopot egyszer ment egyszer nem, nem tudtam neki megcsinálni elvitték egy szerelőhöz és azt mondták nem tudják javítani újat kell venni...
5/7 anonim válasza:
Nekem a munkahelyemen van legalább 10 ilyen asztali gép, ami egyszerre lett összerakatva ugyanolyan alkatrészekből. Olyan, mintha működés közben egyszer csak lehúznánk a SATA-kábelt a HDD-ről. Vagy eleve el sem tud indulni a rendszer, mert a bootolható médiát hiányolja (szabad fordításban). Ha bemegyek a BIOS-ba, akkor az egyszer látja a merevlemezt, másszor nem.
Egyik gépnél lecseréltettük az alaplapot, de a probléma maradt. Akkor még marad a táp, vagy a merevlemez.
De hogy ennyi gépnél ugyanaz legyen a hiba?!
6/7 A kérdező kommentje:
Lecseréltem a winchestert, a probléma maradt
2015. ápr. 19. 12:10
7/7 anonim válasza:
Hát, akkor most már ez inkább tápnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!