Kovács Péter91 kérdése:
Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Olyan gond van, hogy adott a gépemben egy 120as Maxtor vinyó ezen van a w8.1 illetve 1 db 1TBos Samsung HDD. A gond az, hogy a legelső bekapcsolást követően az oprendszer nem látja az 1TBosat. Lemezkezelőben és biosban sem látható első indításkor. Aztán ha újraindítom akkor látható lesz. Az érdekesség még, hogy az 1TBos indításkor duplán pörög fel kb 3 mpes különbséggel a 2 felpörgés között. Mivel a második felpörégskor már a Windows rég tölt így nem is veszi be, hogy van egy másik HDD is a gépben. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Annyit még tudni kell, hogy egy vadonatúj alaplap is van a gépben Íme a jelenlegi konfigom: proci, vga és ram upgrade még lesz majd Asus M5A99X EVO R2. 0 KINGSTON Memória HYPERX DDR3 4GB 1600MHz CL9 DIMM XMP Savage GeForce GT 630 1GB DDR5 AMD Phenom II X4 960T 3. 0GHz2014. dec. 2. 11:46
1/3 A kérdező kommentje:
amit még tudni kell, hogy ezt a leállás dolgot azóta csinálja hogy új tápot raktam a gépbe korábban egy LC Power volt 420W azzal korrekten ment semmi baj nem volt. Ami most a van az egy Chieftec Smart 500W CTGPS500A8.
2014. dec. 2. 11:54
2/3 Közveszélyes Kontár válasza:
Gariztasd tápot lehet egyszerü kontakt hiba is vagy bonyolultab gyári hiba is tápal
Ha már új tápot vetél valami komolyab se ártot voln...
3/3 A kérdező kommentje:
amit vettem eléggé komoly táp így is 16k volt :) ennyit engedhettem meg jelenleg. viszont leellenőriztem egy másik táppal a gépet. a winchester ugyanúgy reagált. :/
2014. dec. 3. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!