Amd driver probléma?
az eszközkezelőben letiltottam az integrált intel graphics 4000 kártyát.
és utána rossz lett az ati hd 7670M drivere.
ezt írja ki:
No AMD Graphics driver is installed:
the AMD driver is no functioning properly
please install the amd driver
... és még valami ami nem látszik ,mert túl kicsi az ablak és nem lehet állítani a méretét.
pedig tegnap tettem fel friss drivert, még az amd evolved is fel ment.
ha letörlök minden amd ati dolgot és újra rakom a drivert akkor is ugyan ezt csinálja.
pedig az amd honlapjáról van a driver, próbáltam a beta-t is.
ötlet?
azt vettem észre ha az eszközkezelőben letiltom az integráltat akkor a másik ati sem működik hibát ír ki a drivere indulás helyett.
ha viszont engedélyezem majd restart akkor utána mindkettő működik.
szóval mindkettő vagy egyik sem.
igen én sem tudom pontosan mikor melyik fut, állítólag a biosban be lehet állítani primary video cardot de én nem találtam olyan opciót sehol sem.
igazából ha mindkettő megy nekem jól futnak a játékok szóval gondolom én dolgozik az erősebb is legalábbis néha.
az a fő probléma, hogyha full screenre állítok néhány játékot akkor villog, vibrál a kép. csak blakos vagy szegély nélküli módban jók pl a lol, witcher 2, torchlight 2.
meg eleve olyan fura ,hogy az integrált van megadva mindenhol az everest is csak azt látja, felbontás beállításnál is csak azt írja itt:
jobb click az asztalom - képernyőfelbontás - speciális beállítások: adaptertípus intel hd graphics 4000
az AMD catalyst controll centerben alig tudok állítani valamit, csak az intel programjában van pl aspect ratio
azt reméltem ha kikapcsolom valahogy az intelest vagy letiltom akkor több dolog lesz az atisban.
beállítottam hogy az intel power savinges legyen az ati pedig high performance de ettől még mindig az intel a primary és ha tiltom nem megy az ati sem.
am win 7 van a gépen, esetleg win 8al nem lenne könnyebb ez az egész?
hátha ott pl lehet tiltani vagy választani ,hogy x játék melyiket használja csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!