Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új külső meghajtó nem csatlako...

Új külső meghajtó nem csatlakozik, nem ismeri fel az usb eszközt a pc, mi lehet a probléma? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Chiligreen ef353 1,5 TB, 3,5", külső tápegységgel, USB 3

Használati szerint windows particionált, plug and play, tehát fel kéne ismernie a pc-nek, de nem ismeri fel. :-(

"A Windows nem tudja telepíteni a következőt: Ismeretlen eszköz. A Windows nem talált illesztőprogramot az eszközhöz."

Próbáltam első és hátsó usb porton is (5 van, mindegyiken), de ugyanaz.

Próbáltam előbb bedugni az usb kábelt, majd bekapcsolni a meghajtót elektromosan, és fordítva is, de semmi. :-(

Sajátgép/Eszközkezelőben megjelenik, mint Egyéb eszköz/Ismeretlen eszköz

Onnan sem lehet felismertetni, frissíteni :-(

A Start/Számítógép ablakban nem jelenik meg sehogy!

A gyártó oldalán nincs telepítő szoftver, sem infó a problémára :-(

/Karácsonyi ajándékba kaptam, én ezt a márkát nem vettem volna meg, nejem is csak azért vette, mert kifejezetten jutányosan kapta meg, boltnyitási akció keretében./

2014. dec. 25. 02:18
 1/3 anonim ***** válasza:
-megpróbálnám másik gépen is,és ha azon se ,akkor nyugodtan mondhatod hogy : ez a kütyü car
2014. dec. 25. 03:34
 2/3 levis56 ***** válasza:

Biosban engedélyezd az EHCI-t majd futtass egy hibakeresést itt.

[link]

2014. dec. 25. 05:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Formatáltam, újratelepítettem a gépet, most már minden rendben :-) /évek óta nem volt ilyen teljes takarítás, ráfért/
2014. dec. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!