Fél év után előszedett pc nem kapcsol be, ötletek?
Valamennyire konyítok a gépekhez, de nekem lövésem sincs... Kb. fél éve elraktam a szekrénybe, mert feleslegessé vált, most előszedtem és semmi, mintha nem kapna áramot...Néztem a vezetékeket, hátha egy egér tréfált meg, de minden a helyén van.
Elemnek esetleg nem tudom mennyire lehet ehhez köze, bár kétlem hogy 7-8 év után lemerült, na meg amugyis attól legalább a tápnak felkéne pörögnie nem?
Tanácstalan vagyok....
Szedd le a tápot az alaplapról és a meghajtókról
1. Fogjuk a táp alaplapi csatlakozóját és keressük meg rajta az egy darab zöld vagy egyes tápok esetén szürke színű kábelt (Pwr On). Ez a táp kapcsoló áramköre. Ahogy ezt az áramkört a mellette lévő bármelyik fekete színű kábellel összekötjük - leföldeljük - , bekapcsol a táp.A kábelek "összekötését" illetőne egy szimpla billenő kapcsoló beiktatásával mely minimálisan egy áramkört tud nyitni / zárni, meg tudjuk oldani.
proba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!