Nem kapcsol be a monitor, szerintetek javítható még?
Elég régi monitorról van szó - sajnos a típusát elfelejtettem megnézni, de remélem így is tudtok majd segíteni. Tegnapig semmi baja nem volt, kifogástalanul működött. Azonban tegnap egyáltalán nem kapcsolt már be, teljesen kuka volt, még a kis lámpája sem világított. Ellenőriztem a kábeleket, a konnektort, mind rendben voltak. Átvittem a másik gépünkhöz is, hátha mégis valamilyen láthatatlan hibája van a saját kábelének, és az ottani vezetékkel sem működött. :(
Vajon megéri elvinni megjavíttatni, vagy kuka?
Előre is köszönöm a segítséget!
Lehet(bár kicsi az esélye), hogy a bekapcsoló gomb a rossz.
Akkor érdemes lenne megcsinálni.Valószínűbb,hogy a tápja a rossz(így már nem biztos hogy megéri).
Köszönöm a gyors választ Brenya!
Lehet ez buta kérdés, de otthon nem tudom valahogy megnézni, a gombbal van-e a gond? Sajnos nincs autóm és így nehéz szervizbe cipelnem. :(
Érzésre meg hangra nem éreztem problémát a gombbal, ha ez számít valamit. :/
Köszönöm szépen a segítséget! Ezekszerint akkor mehet a szeméttelepre szegény. :(
Sajnos ez most elég rosszkor jött; a modern új monitor helyett most csak egy használtra futja. Amúgy is elég öreg a gépem, nem is szeretnék sokat költeni rá. :/
Jaj köszönöm hogy ennyien írtok! Sajnos hiába ülök annyit a gép előtt, nem értek az ilyesmihez, és most teljesen tanácstalan vagyok. :C
Ha minden igaz, ilyen monitorról van szó:
A kép alapján stimmel, így néz ki - bár tény hogy sosem próbáltam oldalra forgatni, de ettől független ennek kéne lennie. Más ilyen kinézetű monitort nem találok. :/
Kérdeznék tőletek még egyet! Egy ViewSonic VA1912w típusú monitort találtam elérhető közelségben és áron - szerintetek ez jó monitor? Nincsenek nagy igényeim, általános otthoni dolgokra kellene: netezésre, filmnézésre, képszerkesztésre, ilyesmi. Mivel mint mondtam, ez egy nagyon régi gép, játszani nem nagyon tudok rajta. :)
Nagyon szépen köszönöm a sok választ, nagyon sokat segítettetek! :)
Végül úgy döntöttem, egyszerűbb és gyorsabb (mivel SOS kéne az a fránya monitor), ha ma megnézem azt a használtat, amit kinéztem. Szurkoljatok hogy jó legyen! :)
Ahogy Brenya írta, a mostanit meg később megjavíttatom, valószínű úgyis szükség lesz rá a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!