Mi lehet a probléma és hogyan javítható?
Próbáltam ábrázolni a képen kis piros négyzetekkel, hogy milyen szokott lenni néha a képernyő:
Fogalmam sincs mi ez, ezért leírom hogy mik szoktak megjelenni nálam, hátha valaki tudja mi lehet a gond és hogyan lehet orvosolni a hibát.
Általában olyat szoktam látni a monitoromon (egy 5-6 óra gépezés során) hogy megjelennek néhol (nem az egész képernyőn, ezek a kis négyzetek, melyek különböző színűek (egy négyzet több színből tevődik össze)). Ha mondjuk ez az asztalon jelenik meg, akkor kijelölés során eltűnnek.
Most viszont kicsit megijedtem, mivel az egész képernyőn megjelentek ezek a négyzetek (ahogy a képen is ábrázoltam) és 2-3 másodpercre befagyott minden. Majd eltűntek megint.
Remélem valaki megérti ezt. Köszönöm a segítséget!
Megjegyzés:
Windows 7 64bit-em van
Sapphire HD7850 videokátya
Asus M5A97 alaplap
FX-9150 3,6GHz processzor
8GB DDR3 1600MHz ram
Általában olyat szoktam látni a monitoromon (egy 5-6 óra gépezés során)
ezt kiegészítem ezzel, hogy:
Általában olyat szoktam látni a monitoromon (egy 5-6 óra gépezés során) "2-3 szor."
Vazeratti:
lehet az 5-6 kicsit túlzás volt, de sajnos nem ez a probléma. A szemem tökéletes még eddig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!