Miért kapcsol be a gép leállítás után?
Figyelt kérdés
Leállítom a gépemet és 5 másodperc múlva magától bekapcsol. Mitől lehet ? Ezt ma kezdte csinálni előtte nem csinált ilyet. Nem telepítettem a gépre új programot és a bios-hoz se nyúltam. Windows 7 van rajt.2015. jan. 4. 16:32
1/3 anonim válasza:
Lehet pl. BIOS beállítás is. Ott be lehet állítani, hogy mire induljon el a gép. Lehet ez Modemen telefoncsörgés, hálózati kártyán érkező jelre feléledés, billentyűzet gombnyomás, de egérmozgatás is.
Ha kikapcsolás után az áramot is lekapcsolod, akkor tuti nem kapcsol be és még energiát is spórolsz.
2/3 anonim válasza:
"Windows 7 van rajt" [link]
Ha a startpisztoly eldördül akkor indulni kell.
3/3 anonim válasza:
Nincs beszorulva a bekapcsoló gomb? Viccen kívül, én egyszer 1 hónapig folyamatosan szervízbe hordtam a gépet, mert egyfolytába újraindult. Aztán kiderült mi volt a gond egy csomó kidobott pénz és ráfordított munka után: bevolt ragadva a reset gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!