Nem kapcsol a monitor be. DSUB-POWER SAVING MODE?
Figyelt kérdés
A prociba kikapcsoltam a turbo magot,és 3,8-ról 3,7-re tettem.Újra indult a számítógép,nincs lefagyva(billentyűről,windows hangokról tudom),de a monitor csak annyit ír ,hogy D-sub Power Saving mode.Mit csináljak?
LG Flatron monitorról van szó.Köszönöm ,aki segít megy a zöld kéz.
2015. jan. 2. 20:23
1/7 anonim válasza:
két videokimenet is van a gépedben?
integrált és dedikált?
2/7 A kérdező kommentje:
Egyenlőre integrált az alaplapon,1db Dsub kimenettel.Eddig működött.
2015. jan. 2. 20:28
3/7 anonim válasza:
Azt <rja hogy nem kap jelet tehát a lap vga kimenete nem ad jelet.
Egy bios reszet szerintem megoldja
4/7 A kérdező kommentje:
Igen,erre gondoltam csak ezen ilyen egeres bios van( [link] és fogalmam sincs hogy tudom resetelni így vakba.
2015. jan. 2. 20:57
5/7 A kérdező kommentje:
vagy elem ki-be?
2015. jan. 2. 20:59
6/7 anonim válasza:
Alaplap le<rásában megkersed hogyan lehet resetelni a biost(elem ki és két pontot össze kell érinteni.)
Ha ez nem megy akkor elem ki, áramtalan<tod és vársz vele egy napot. Addigra biztos elfelejti.
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült,csak a Win 8.1 et tette gallyra.De újra rakom és oké. Köszi !
2015. jan. 2. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!