Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy és honnan szerezzek...

Hogy és honnan szerezzek pénzt? Ajánlanátok számítógépet ami viszi ezeket?

Figyelt kérdés

Gépre kell a pénz. Játékaim:Assassins creed 2-3,Far Cry 3,Brothers in arms, Need for Speed: Hot Pursuit,call of Duty 2-4-6 Crysis Maximum edition játékai,SAS a biztonságos holnapért Battlefield Bad Company 2,Battlefield Vietnam

Évente 30.000 ft a zsebpénzem + a túsvéti locsolópénz:KB.10.000FT=40.000FT ÉVENTE!

2014. aug. 7. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

olx, ha szerencsés vagy 60-80k-ért már elég jó gépeket is kifoghatsz, amik nincsenek agyonhajtva.

Ha újban gondolkozol akkor 80+e attól függ milyet veszel.

2014. aug. 7. 17:11
 2/7 soccerway ***** válasza:
2-3 évig akkor ráérsz gondolkodni milyen gépet vegyél.
2014. aug. 7. 17:56
 3/7 soccerway ***** válasza:
47%
addig is tanuld meg az alapokat egy 486-oson :)
2014. aug. 7. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy elmehetnél dolgozni a nyáron vagy amikor tudsz? Úgy sokkal gyorsabban összejönne és jobb gépet vehetnél.
2014. aug. 8. 15:16
 5/7 A kérdező kommentje:

1. Válaszolónak köszi majd megnézem, Nem hittem volna hogy ilyen olcsó.

2-3.Válaszoló:Megvannak az alapok,jó lenne minél hamarabb, te se bírnád ki egy 10 éves géppel.

4.Válaszoló:elmennék én csak nem hinném hogy 13 évesen vállalhatok. Ha igen akkor mit?

2014. aug. 16. 09:57
 6/7 soccerway ***** válasza:
Megvan hogy mennyi a fix bevételed, nem is dolgozhatsz. Akkor mi marad? Lopni gondolom nem akarsz, marad a szerencsejáték, csak hát az vagy bejön, vagy nem :)
2014. aug. 16. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Soccerway, én nem terveztem lopást, sem szerencsejátékot! Asszem magyarországon egyik sem legális.De azért köszi!
2015. márc. 22. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!