Ajánlanátok valami jó videót, képeket, ami részletesebben megmutatja hogy kell összerakni egy számítógépet?
Figyelt kérdés
ha megvan minden ami kell hozzá( ház, táp,lap stb...)2013. márc. 17. 20:19
1/5 anonim válasza:
ha egy gépet sem bírsz összerakni,szólj a szomszédnak,ő talán ért hozzá... amúgy nem nehéz,csak konkrétabb specifikáció kell,hogy tudjuk,hogy milyen alaplapod,csatlakozóid,meg hasonlók vannak...
2/5 A kérdező kommentje:
MSI FM2-A75MA-E35 alaplap
AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz Proci
KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz RAM
VTX3D VX7770 1GBD5-DH HD7770 1GB video kártya
TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 Merevlemez
FSP Hexa 400W Táp
GABA 2936 ház
2013. márc. 17. 20:54
3/5 Lajos54 válasza:
Találkoztam már a neten ilyen videóval, ami téged érdekelne. Szépen lépésről-lépésre, érthetően elmagyarázza egy átlagos gép összerakását, figyelmeztetve, mire kell odafigyelni nagyon. Ráadásul magyar nyelven :)
Szerintem keresgélj a Guglival, talán rábukkansz.
4/5 anonim válasza:
Én is magamnak raktam össze a gépem, ugyan ezzel az alaplappal és procival. Az alaplap felhasználói kézikönyvében szinte minden benne van, hogy mit hova kell dugni. Nekem a házhoz is adtak egy ilyen lapot. Én is nézegettem youtube-n videókat. Asszem a clubmodding-nak van ilyen magyar nyelvű videója. Sok sikert! ;)
5/5 A kérdező kommentje:
igen, megtaláltam a clubmodding vidijét kösz szépen:)
2013. márc. 21. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!