Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánlanátok valami jó videót,...

Ajánlanátok valami jó videót, képeket, ami részletesebben megmutatja hogy kell összerakni egy számítógépet?

Figyelt kérdés
ha megvan minden ami kell hozzá( ház, táp,lap stb...)
2013. márc. 17. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
ha egy gépet sem bírsz összerakni,szólj a szomszédnak,ő talán ért hozzá... amúgy nem nehéz,csak konkrétabb specifikáció kell,hogy tudjuk,hogy milyen alaplapod,csatlakozóid,meg hasonlók vannak...
2013. márc. 17. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:

MSI FM2-A75MA-E35 alaplap

AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz Proci

KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz RAM

VTX3D VX7770 1GBD5-DH HD7770 1GB video kártya

TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 Merevlemez

FSP Hexa 400W Táp

GABA 2936 ház

2013. márc. 17. 20:54
 3/5 Lajos54 ***** válasza:

Találkoztam már a neten ilyen videóval, ami téged érdekelne. Szépen lépésről-lépésre, érthetően elmagyarázza egy átlagos gép összerakását, figyelmeztetve, mire kell odafigyelni nagyon. Ráadásul magyar nyelven :)

Szerintem keresgélj a Guglival, talán rábukkansz.

2013. márc. 19. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is magamnak raktam össze a gépem, ugyan ezzel az alaplappal és procival. Az alaplap felhasználói kézikönyvében szinte minden benne van, hogy mit hova kell dugni. Nekem a házhoz is adtak egy ilyen lapot. Én is nézegettem youtube-n videókat. Asszem a clubmodding-nak van ilyen magyar nyelvű videója. Sok sikert! ;)
2013. márc. 21. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, megtaláltam a clubmodding vidijét kösz szépen:)
2013. márc. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!