Egy számítógépet szeretnék összeállítani max 150 ezer forint értékbe egy olyan kéne ami egy ideig vinni fogja fullon az új játékokat ti mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 23:23
1/6 anonim válasza:
150 k ból nem fogsz összerakni olyat ami fullon visz mindent. én 450k ból építkeztem és a bf4 multi, crysis 3, meg hasonlók néha nekem is lemennek 30 FPS alá...
150-ből kb. ezt érdemes:
CPU FX 6300
lap hozzá
Gforce 660
8gb DDR3
ház + táp
1Tb Hdd
és akkor már közel jársz a 150-hez...
2/6 A kérdező kommentje:
Hát én most 450 ezret egy gépre nem fogok rászánni nekem elég lesz egy 150 ezer forintos is lehet nem viszi az újabb játékok 70% kiválóó grafikával de akkor is jobb lesz mint ami most van !! :)
2014. jan. 18. 11:11
3/6 A kérdező kommentje:
táp + alaplapok közül mit ajánlanál mert inkább azon problémázok ?!?
2014. jan. 18. 11:17
5/6 anonim válasza:
pl. bf3 fullon 35 fps körül megy rajta :)
6/6 A kérdező kommentje:
oké köszi a tippet !!
2014. febr. 9. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!