Milyen számítógépet ajánlanátok nekem?
Amire használom: internet, cd és dvd írás és a lényeg: nagyon-nagyon sok nagy méretű kép tárolása. Max 150 ezret szánok rá, persze ha ennél olcsóbb nem baj.(Hogy min lehet szuper számítógépes játékot játszani, az engem nem érdekel.)
1. van-e olyan márka, amit nem érdemes venni, vagy ezeknek az elvárásoknak bármelyik megfelel?
2. nagyon sok nagy méretű képem van, nyilván az összeset nem tudom a gépen tárolni, de azért a nagy részét szeretném. Érdemes 8 GB-t venni, vagy azért elég nagy a 4 GB? (mert úgy láttam a legtöbb gép 4 gigás)
Köszi a válaszokat!
Köszönöm, ezeket megnézem alaposabban. Nézegettem már sok gépet és rengeteg van, ami hasonló paraméterekkel rendelkezik, hasonló árral, de mivel a szgép márkákkal nem vagyok úgy képben, nem tudom van-e olyan márka, amit mondjuk nem érdemes megvenni. Drágábbat azért nem akarok, mert van az is, azt hiszem 230 ezerbe került, de semmivel nem találom jobbnak, mint amit anno tök olcsón vettem. Az én elvárásaimnak az az olcsó gép is megfelelt.
Köszi a linkeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!