Ti ezt minek neveznétek, túlzott elővigyázatosságnak vagy már paranioiának?
Nehéz kérdés...
Szerintem nem kéne ezt havonta megtenni, inkább fél évente alaposan kitakarítani és újrapasztázni.
A sok szétszedegetés sem tesz ám jót nekik.
Egyébként meg igen, ez egyfajta kényszerbetegség, főleg, hogy nem csak a saját dolgaidra terjed ki, de kényszert érzel, hogy a tesód gépét is nyüstöld, és hogy téged idézzelek, nem vagy nyugodt, ha ezt nem teheted meg.
Azért még nem vagy olyan, mint Monk, de tényleg alaposan túlzásba viszed.
Bőven elég félévente kitisztogatni, főleg ha nem közvetlenül a földre van téve.
A gépem egyébként 7 éves, ami számítógépeknél már-már matuzsálemi kornak számít, és mégis tökéletesen működik.
#6 +1
Azt én el is felejtettem mondani. A sok szétszedegetés sem tesz jót nekik, nem arra lettek kitalálva. Ha 4 évig nem porolod ki, akkor sem lesz semmi baja a gépnek. Hidd el, nem attól fog tönkremenni.
# 6...
az az igazság, hogy ezzel a kényszeres takarítgatással csak a gépek terén vagyok így, pl a szobám legtöbbször kupiban fürdik...
de ezt hogy sokszor szedem szét akkor az nem tesz jót neki, azt mire értitek? anyagfáradás, vagy véletlen elejtem vagy beleejtek valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!