Létezik, hogy egy TFT monitor 3 óra alatt "beég"?
Kb 3 órára hagytam ott a gépet, a hülye Windows nem kapcsolta le a monitort (Linux alatt soha nem fordul ilyen elő) és mire visszajöttem egy halvány szürke csík látszik ott, ahol a böngésző fejléc sávja volt.
Létezik, hogy tényleg 3 óra alatt beégett? Volt már korábban hasonló, hogy így maradt, akkor nem tapasztaltam ilyet.
Nem mai monitor, legalább 15 éves, de egy jó minőségű LG IPS paneles monitor.

"létezik?" Látod ,hogy beégett és három óra alatt, akkor ? Szemtanúja vagy hogy létezik.
Egyébként, ha 15 éves akkor mi ez a kérdés? Beégett.. Ja ideje volt.

Én is olvastam, hogy fehér zaj, full fekete vagy full fehér eltűnteti, mAjd kipróbálom.
Csak nem tudom, hogy most ez a 3 óra okozta, vagy már elindult a folyamat és ez csak hab volt a tortán? Másodlagos monitornak használom, sokszor van rajta ugyanaz, bár többnyire nem órákig.

"Az LCD nem ég be"
"Eltűnik, az LCD nem tud beégni"
Nem 3 óra alatt, de extrémebb körülmények között keményen be tud égni.
Gyártósoron vannak LCD monitorok amik a nap 24 órájában mennek ugyanazt a képet mutatva.
1-2 év alatt úgy beég, hogy a szöveget is el lehet olvasni a beégett képen amikor más képtartalom van rajta. Ez nem múlik el.
Ez a 3 órás nyom valószínűleg eltűnik majd szép lassan...
#5 Nem volt folyamatosan rajta statikus kép. Mint mondtam, 3 órára hagytam úgy, egyébként a böngésző sokat megy rajta, de nem állandóan. Korábban főmonitor volt. Ismerem a teljes előéletét, mert újonnan vettem 15 éve.
#6 Nem mai gagyi, 15 évvel ezelőtt került 60 ezer forintba, az most olyan 150 lenne.
#7 Egy éjszakai pihentetés segített rajta, most már fehéren nem, csak szürke háttéren látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!