Létezik, hogy egy TFT monitor 3 óra alatt "beég"?
Figyelt kérdés
Kb 3 órára hagytam ott a gépet, a hülye Windows nem kapcsolta le a monitort (Linux alatt soha nem fordul ilyen elő) és mire visszajöttem egy halvány szürke csík látszik ott, ahol a böngésző fejléc sávja volt.
Létezik, hogy tényleg 3 óra alatt beégett? Volt már korábban hasonló, hogy így maradt, akkor nem tapasztaltam ilyet.
Nem mai monitor, legalább 15 éves, de egy jó minőségű LG IPS paneles monitor.
ma 18:58
1/2 anonim válasza:
"létezik?" Látod ,hogy beégett és három óra alatt, akkor ? Szemtanúja vagy hogy létezik.
Egyébként, ha 15 éves akkor mi ez a kérdés? Beégett.. Ja ideje volt.
2/2 anonim válasza:
Az LCD nem ég be, megfelelő ideig (értsd: több óra) játszott fehér zaj eltünteti. De később ugyanúgy visszajön. Beégni a CRT és az OLED tud, azoknál végleges, nem lehet ideiglenesen se eltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!