Az normális hogy 4 éves DVD-jeim egy része csak úgy fogták magukat és olvashatatlanná váltak?
Vannak elég idős 4 éves saját kezűleg kiírt dvd lemezeim, amik egy idő után fogták magukat és olvashatatlanná váltak, vagy új üres lemezként érzékeli a gép őket, de írni sem enged rá, vagy beadja a lemezt és hogy mi van rajta de semmit nem enged leolvasni róla, ha meg akarok nyitni egy képet vagy videót vagy mappát vagy valami fájlt akkor kifagy az intéző vagy csak pörgeti a lemezt és nem csinál semmit... ugyan ezt csinálja valamennyire karcos lemezekkel is de csinálja idős de sértetlen lemezzel is... volt amit vastag erős tokban tartottam olyanban amikben az üzletekben árulják a dvd filmeket azokban a feketében és a 3-4 év alatt amióta kiírtam kb 3x ha használtam és teljesen sértetlen még sem ismeri fel a gép hogy lenne valami rajta...
meg még egy dolog amit nem értek hogy ez mitől lehet?
vannak olyan lemezeim amit üresként érzékel, ezek közt vannak fiatalok is de többségében ezek is öreg lemezek, de ha mielőtt beteszem a meghajtóba megnyitom a nero express-t akkor fel ismeri és le tudom róla szedni az adatokat, ha nem nyitom meg akkor nem ismeri fel, nem kell semmit csinálni a nero-val csak annyit hogy meg legyen nyitva...
nos szerintetek ezeket miért csinálják a lemezeim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!