Vettem egy új gépet, de van vele egy kis gond?
Figyelt kérdés
Teljesen laikus vagyok e téren,de összeszereltem a gépet (videót is néztem róla),ha bekapcsolom pár másodperc mulva újraindul , ez a kissebbik baj.És ha bedugom a monitor-t a videókártyába, olyan mint ha be se dugtam volna! Mintha nem érzékelné. Mint említettem nem igazán értek hozzá! Mi lehet a gond?2014. febr. 13. 10:11
61/64 cianidetil válasza:
Akkor meglehet,hogy hibás a lapod...Ha megnézettted,légyszi írd már meg mi volt a hiba!Már nagyon kíváncsi lennék rá!Köszi!
62/64 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írok, csak most azon vacilálok hogy az ipon-nak vigyük vissza a gépet vagy egy helyi szervíz is megfelel?!
2014. febr. 15. 21:59
63/64 A kérdező kommentje:
Bréking! Visszavittem a gépet Pestre,az IPon szervízbe és azt mondták hogy a processor Socketen 2 tüske meghajlott.Talán majd valamikor a jövőhéten hozzák! De rendesek voltak,mert a bevizsgálás díjat elengedték! :) Így hát megúsztam 2540Ft-ból!Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált,rendes volt tőletek hogy látatlanban eddig kitartottatok és eltűrtétek a hülyeségeimet! Egy kicsit jobban értek hozzá én is hála nektek! Mindenkit felpontoztam! :)) Sziasztok!!
2014. febr. 27. 21:47
64/64 cianidetil válasza:
Köszi ,hogy visszaírtál,így mi is megerősíthettük a gyanúnkat.Ezek szerint nem tévedtünk nagyot,mikor a proci környéki hibára gyanakodtunk!Remélem sok örömed lesz az új gépben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!