Vettem egy új gépet, de van vele egy kis gond?
Figyelt kérdés
Teljesen laikus vagyok e téren,de összeszereltem a gépet (videót is néztem róla),ha bekapcsolom pár másodperc mulva újraindul , ez a kissebbik baj.És ha bedugom a monitor-t a videókártyába, olyan mint ha be se dugtam volna! Mintha nem érzékelné. Mint említettem nem igazán értek hozzá! Mi lehet a gond?2014. febr. 13. 10:11
1/64 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a tápot kötöttem be rosszul?
2014. febr. 13. 10:15
2/64 Tengor válasza:
Kérdésben a válasz: "Mi lehet a gond?" "nem igazán értek hozzá!"
Látatlanba nem fogjuk tudni megmondani, hogy jól szerelted-e össze. Még kevésbé fogjuk tudni kideríteni, hogy valamelyik eszköz nem-e hibás.
Bízd szakemberre!
3/64 A kérdező kommentje:
A gép működik (bekapcsolom megy rendesen), csak a monitor marad kikapcsolva! Tudom hogy hülyeségvolt kiírni a kérdést. :(
2014. febr. 13. 10:31
4/64 anonim válasza:
csinálj egy képet mit hogy kötöttél be, ám szerintem vagy a vga lazán van betéve és azért nem jó , vagy esetleg előfordult már hogy valaki nem is a v.kártyára kötötte rá hanem az alaplapira...
5/64 Tengor válasza:
A kérdés nem volt hülyeség, ha a válaszok hatására egy szakinál köt ki a gép, lehetőleg még az előtt, hogy nem hogy nem működne, de még kárt is teszel benne.
6/64 A kérdező kommentje:
2014. febr. 13. 11:05
7/64 Tengor válasza:
Pl, hogy mindegyik kép tök ugyan az?
8/64 anonim válasza:
jaja, rosszul töltötted fel :)
9/64 A kérdező kommentje:
2014. febr. 13. 11:07
10/64 anonim válasza:
sztem a v.kártya nincs jól belerakva teljesen , próbáld meg jobban belenyomni, meg nem tudom de én kapásból ránézek és mintha ferdén lenne benne kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!