Vettem egy új gépet, de van vele egy kis gond?
Figyelt kérdés
Teljesen laikus vagyok e téren,de összeszereltem a gépet (videót is néztem róla),ha bekapcsolom pár másodperc mulva újraindul , ez a kissebbik baj.És ha bedugom a monitor-t a videókártyába, olyan mint ha be se dugtam volna! Mintha nem érzékelné. Mint említettem nem igazán értek hozzá! Mi lehet a gond?2014. febr. 13. 10:11
11/64 A kérdező kommentje:
Ezek szerint jól van bekötve? :D
2014. febr. 13. 11:38
13/64 anonim válasza:
+ tápot csatlakoztattad?
op rendszer van?
én se értek hozzá azért vannak hikrkérdéseim
14/64 anonim válasza:
attól még , hogy op rendszer nincs , képet kell adnia te :D hát hogy telepítenél rá ha már kapásból képed sincs :) , de + tápot is csatlakoztatta :)
15/64 A kérdező kommentje:
Kivettem a videókártyát,visszaraktam arra figyelve hogy belemenjen,de így sem jó! :(
2014. febr. 13. 13:35
18/64 anonim válasza:
szedd ki mind a 2 ramot , és helyezd az első helyre és a 3.-ba :)
19/64 A kérdező kommentje:
Nem jó így sem :( De most nézem, hogy alaplapi videókártyával sem működik...
2014. febr. 13. 21:04
20/64 anonim válasza:
hát én ezt egyszerűen már nem értem... milyen a monitorod? idáig működött? régi képeddel esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!