Vettem egy új gépet, de van vele egy kis gond?
Nekem gyanús még a videokártya betáp kábele is!Sajnos a képeken nem lehet jól kivenni,melyik kábel honnan jön le,mert a vaku pont belevillan a kérdéses részbe.A lényeg,hogy 2 PCI e 6+2 pines kábel kell legyen a tápodban.És mind a kettőt be kell dugnod a kártyába!mindezt úgy,hogy nem teszel rá semmi mást!!
Lehetséges,hogy felcserélted a tápkábeleket?(ELMÉLETILEG LEHETETLEN).Itt egy link a tápodról:
cpu 4+4 pin kábel megy az alaplapba,a két 6+2-es megy a kártyába.Ha ezek jól vannak bekötve,akkor lövésem sincs!
Nagy segítség lenne ha készítenél egy képet a kártyáról úgy,hogy kiveszed a gépből,de a betápkábeleket benne hagyod!
Akkor kicsit pontosabb képet kapnánk,hogy is van bedugva,és mi.Már kezd engem is idegesíteni! :D Szerintem nagy baj nem lehet,ha megtaláljuk az okát mindenki a homlokához fog csapni! :D
Tehát ha jól értem,akkor ,ha kiveszed a kártyát,akkor a cpu ba épített vga sem működik.Ez azt sugallja,hogy
1,a cpu nem kap áramot
2,a cpu-t valamiért tiltja a bios
a ventik folyamatosan pörögnek,vagy pörögnek egy ideig,és leállnak,majd újraindúlnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!