Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC Update vagy PS3, XBOX360?

PC Update vagy PS3, XBOX360?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy egy pár hónapon belül amint kijönnek az új PS4 és XBOX One konzolok, mit érné meg venni.

Ugye lemegy az áruk a 360 és a PS3 konzoloknak valamivel, amint kijön a PS4 és a One, de viszont nem lehet tudni hogy meddig jönnek ki játékok rájuk még az újabb konzolok mögött.. Ezzel ellentétben szerintem a PC még egy kis ideig nem fog úgymond 'lecsengeni'.

Szerintetek mit érné venni? A jelenlegi gépemben CPU csere, és RAM vásárlás, vagy egy PS3, vagy XBOX360 konzol?

AMD FX 6300 -ra cserélnék.

2013. szept. 21. 21:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

és felpontozhatnál ha már ennyit görcsöltem veled.

ha nem para.

2013. szept. 22. 16:05
 32/39 A kérdező kommentje:
Oké megvolt. :) Bár nem értem mi értelme van az egész pontrendszernek. Én is 50-55%on vagyok, és teszek rá, mert szerintem hülyeség az egész.
2013. szept. 22. 17:23
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
hat azal en nem ertek egyet hogy fifa street csak xboxra vagy ps re jon ki mert mar megvan amugy pc re is hat en szeretem az xboxot meg a ps nem anyira de inkabb pc parti vagyok hat ha tobb peszt akarsz beleteni akor pc hasznalhatod nyugotan csak mindig tobb ram ott kel beletegyel meg stb mondju az ujj jatekok azok amiket xboxra adnak meg stbre es pc re csak kesobb jelenek meg ez nem igaz mert tudod vanak a hekerek akik az elso cd utan pcre megszerzik es lokok ki a netre csak kel tudni keresni amugy meg a pc jatekokat meglehet csinalni xboxra vagy ps re es ugyan igy forditva amit a hackerek meg is tsznek mert ok feltorik a ceget es szinte ingyen megkapjak a jatekot mar csak egy par programot addnak es vesznek ki belole es mar megvan xboxon vagy pcre es azoknak nem olyan gepuk van hogy 4 ev utan cserelik a gepuket mikor jopar gb os videokartya mef ilyesmi hogy tobb mint 100 gb ram van a gepen na azok nem 4 evente cserelik a gepet azoknak hoszabb az idotartama mint 12 ev anyi az egesz hogy dragabb ha pc det fejleszted de az elkovetkezendo 1 2 evben meglatod hogy megerte egy csomo penzt beleteni mint megveni negyed aran egy xboxot tudom mit beszelek mert itt angliaban olyan gepek vanak hogy behalsz az alap kis magyar szar gepek szobase johetnek egy angol alap gepel mint elenfel
2013. szept. 22. 22:24
 34/39 anonim ***** válasza:
Először is helyesírás és helyes megfogalmazás. Ezek nélkül is sikerült megérteni a mondandód. Arra inkább nem mondok semmit azon kívül, hogy máskor inkább ne.
2013. szept. 22. 22:34
 35/39 A kérdező kommentje:

#33-as..

Ha leírod helyesen még egy zöld pacsit is kapsz! :)

2013. szept. 22. 22:44
 36/39 anonim ***** válasza:

Meg az elejen volt valaki aki azt irta a pc joval dragabb.

Na ebben igaza van de a Pc mire is jo?:Animalas,Internetezes,jatekok,programok hasznalata.

Xbox/ps:Jatek,netezes(asszem)

Tehat van mostmar ok hogy miert dragabb a pc.

:D Amugy xboxra maceras az iras.

Ismerosom neha 1-2 jatekra volt hogy 10CD-t elpazarolt.

2013. szept. 24. 23:37
 37/39 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondtam h játékra nem éri meg a pc mert nyilván a kérdezőnek arra kell.

Am ismerősöd rosszul csinálta az írást de ha megadód a mailjét küldhetek neki linket ahonnan aprópénzért tudd rendelni tóna szám, warezolt játékot.

2013. szept. 25. 17:52
 38/39 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jobb a konzol (PC-s ként mondom), de még nem esett szó a "PC exklúzív" játékokról, például Simcity, Starcraft, Warframe, Planetside 2, stb... Ezekkel nem nagyon találkozni konzolon. De PC-n meg Forza, Halo, Uncharted, God of War nincs. Attól függ, mivel játszanál. PC-re is van kontroller. De ha már mindegy (6 hónapos a kérdés), akkor nem szóltam. :)
2014. márc. 11. 18:35
 39/39 A kérdező kommentje:
Annyira nem mindegy. De egy i5-ös proci és egy 1150-es lap lesz a nyerő! :)
2014. márc. 15. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!