PC Update vagy PS3, XBOX360?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy egy pár hónapon belül amint kijönnek az új PS4 és XBOX One konzolok, mit érné meg venni.
Ugye lemegy az áruk a 360 és a PS3 konzoloknak valamivel, amint kijön a PS4 és a One, de viszont nem lehet tudni hogy meddig jönnek ki játékok rájuk még az újabb konzolok mögött.. Ezzel ellentétben szerintem a PC még egy kis ideig nem fog úgymond 'lecsengeni'.
Szerintetek mit érné venni? A jelenlegi gépemben CPU csere, és RAM vásárlás, vagy egy PS3, vagy XBOX360 konzol?
AMD FX 6300 -ra cserélnék.
360-ra jön játék még 2018-ig biztos.
Ps-re szerintem kb ugyanígy.
Ami a pc-t illeti szerintem nem éri meg egy életen át csak pénznyelő.
Soha nem lesz olyan h összeraktál egyet x 100 ezerből és elég max 4 év és vehetsz újat. Konzol ellenben 10-12 évet lazán kihúz.
Mer nagyon jól tudják a hardware gyártok h a játék egyetlen ami miatt vesznek az emberek újabb és újabb cuccokat.
Ellenben veszel egy konzolt pl X360-t kapásból hozzáférhetsz 5-6000 címhez az elsőtől az utolsóig, az adott platformon.
Pc-n ellenben aminek ilyen driver olyan os, meg patch... kell.
Ha valaki attól jobban alszik h megy neki a Crysis 3 full grafikán váljék egészségére.
Én meg akkor mondanám h nekem megvan az összes Uncharted, KZ, Resistance, God of War.
És akkor én is mondjam h HIIIHIII pc-sek nektek ilyen nem lesz soha nem játszhattok vele.
Minek :) Ez üzlet annyi h ha Halozni akarsz vegyél X360-t Uncharted kell vegyél Ps3-t... stb
Igazából azt döntsd el h mivel akarsz játszani.
Különbség annyi h mi konzolosok gond nélkül játszhatunk bármivel ami platform azonos.
Még te nem és ha meg is jelenik a ps4 meg a xone az se para mert megveszi az ember egy közép kategóriás pc árából és puff 12 évre nincs gondja.
De tégy ahogy gondolod.
Azért mert szeretnék kipróbálni egy konzolt is, de én nem vagyok otthon a konzolok terén. De látom a konzol fanok már figyelnek engem. :) Félreértést elkerülve, nem nézem le a konzolokat/konzolosokat, csak annyit mondtam, hogy én világ életemben PC-t használtam.
Vannak dolgok amik tetszenek a konzolban, vannak amik a PC-ben. De ettől függetlenül nagyon érdekelne egy konzol a közeljövőben!
Szerzel egy X360-t ki flashelteted és letölthetsz hozzá bármit a 8.5-s dvd az 200 ft nagy tételbe.
A ps-t azt nem érdemes mert csak a régieket tunád feltörni és azt is csak usb-röl.
Ez hosszú és bonyolult lenne.
Szal a ps-t inkább felejtsd el.
De a box még szóba jöhet.
Egyéb aggodalom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!