Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC Update vagy PS3, XBOX360?

PC Update vagy PS3, XBOX360?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy egy pár hónapon belül amint kijönnek az új PS4 és XBOX One konzolok, mit érné meg venni.

Ugye lemegy az áruk a 360 és a PS3 konzoloknak valamivel, amint kijön a PS4 és a One, de viszont nem lehet tudni hogy meddig jönnek ki játékok rájuk még az újabb konzolok mögött.. Ezzel ellentétben szerintem a PC még egy kis ideig nem fog úgymond 'lecsengeni'.

Szerintetek mit érné venni? A jelenlegi gépemben CPU csere, és RAM vásárlás, vagy egy PS3, vagy XBOX360 konzol?

AMD FX 6300 -ra cserélnék.

2013. szept. 21. 21:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Aktiválod a pc-den a klienst és az szétcsatlakozásig mindent tikosit.

Onnantól bármivel használhatód a nettet, csak szerezz egy UTP kábelt amit bedugsz a modembe és a konzolba is.

Vagy ugyanezt wifiel csinálod azt már rábízom.

2013. szept. 22. 14:41
 22/39 A kérdező kommentje:
Nekem telefonról van netem, gépen is. Akkor mi a megoldás?
2013. szept. 22. 14:59
 23/39 anonim ***** válasza:

De modemed van az kell legyen ?

Nekem is tv-n jön ettől függetlenül müxik.

Kis infó bár angol.

[link]

2013. szept. 22. 15:02
 24/39 A kérdező kommentje:

Nincs modemem, a szomszédnak van, és én meg belefizetek egy 500 ast havonta a számlába. Az utcába 3an osztjuk a netet.

Az lenne megoldás ha vennék egy routert és ahhoz egy UTP kábelt nem?

2013. szept. 22. 15:06
 25/39 anonim ***** válasza:

Vagy az vagy ha rá lehet menni wifivel úgy is lehet bár akkor a többinek is VPN-be aktiválod a nettet amit úgy nem vesznek észre nem hozzáértők meg nincs belőle para.

Mert a VPN kijátssza az összes korláttót és sokkal gyorsabb netted lesz és így mehet a múlti.

Persze ha nem zavar a tudat h másik kettőnek is kedvezel ingyen :) Mert ugye te fizetsz érte.

2013. szept. 22. 15:14
 26/39 A kérdező kommentje:

Mindenki többet fizet nálam tehát nagyon nem érdekel. Csak PC-n maradjon ugyan olyan gyors a netem, és tudjak multizni xboxon is lagg nélkül.:)

Tehát, veszek egy 5k Ft-os routert, és két UTP kábelt, egy a gépbe, egy a konzolba, aztán letöltöm a gépemre a klienst, és futtatom a VPN-t a saját gépemen.. Nem?

És most akkor hogy is mondod, kinek lesz gyorsabb a nete ettől?:D

2013. szept. 22. 15:18
 27/39 anonim ***** válasza:

Mindenkinek aki azt adott megosztást használja.

Mivel megvan osztva a VPN-t is megosztod ezáltal így nem csak a tiéd lesz hanem lesz két ingyen élvezkedő potyázod is. Akiknek szintén buli lesz az élet amikor aktiválod a VPN-t. Persze a te gépeden a kliens te irányítsz.

PC-n is felmehetsz tört szerverre ha bekapcsoltad mindenre érvényes de ne felejts el csomagot rendelni és azt befizetni az infók szerint különbem nem fog menni.

A linken minden infó ott van (korábbról).

2013. szept. 22. 15:27
 28/39 anonim ***** válasza:

eladó 360

[link]

2013. szept. 22. 15:29
 29/39 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :) Ha lesz kérdésem, mégpedig lesz, akkor írok még!
2013. szept. 22. 15:30
 30/39 anonim ***** válasza:

Még 1 [link]

Jó, írjál, de privátba jó.

2013. szept. 22. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!