PC Update vagy PS3, XBOX360?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy egy pár hónapon belül amint kijönnek az új PS4 és XBOX One konzolok, mit érné meg venni.
Ugye lemegy az áruk a 360 és a PS3 konzoloknak valamivel, amint kijön a PS4 és a One, de viszont nem lehet tudni hogy meddig jönnek ki játékok rájuk még az újabb konzolok mögött.. Ezzel ellentétben szerintem a PC még egy kis ideig nem fog úgymond 'lecsengeni'.
Szerintetek mit érné venni? A jelenlegi gépemben CPU csere, és RAM vásárlás, vagy egy PS3, vagy XBOX360 konzol?
AMD FX 6300 -ra cserélnék.
Én csak annyit mondok, h nekem utoljára 12-13éve volt utoljára konzolom még a PS1, azóta én is csak PC-t használtam, most két hete vettem 25k egy Xbox 360-at és azóta kb alig kapcsolom be a gépet :D
A kérdezőnek meg annyit h én pont h CSAK azok a játékok miatt vettem boxot, amik nem jelennek meg PC-re...Forza, Gears of War, fifa street, stb
Kicsit értetlenkednék.
"360-ra jön játék még 2018-ig biztos."
Honnan biztos? Nekem kicsit fura, hogy 2013 végén/2014 elején jön a next gen és kb bő 4 éves támogatást kap a régi. A fenét. 1-2 max, az exgen piacát nem lehet eldobni, de valamivel az átállásra is biztatni kell a népet. Az meg nem pálya ha mindkét generációra fejleszt csak az újra jobbat. Persze ha van valami hiteles infód.(az meg, hogy jön még játék addig. nem tudom lehet, de ha nekem 18-ban kibasszák mondjuk az adott Fifát attól a konzol már rég nem él).
"és puff 12 évre nincs gondja. "
12 éves életciklus? Kicsit túlzás, kicsit...
Az előnyük tényleg elsősorban a konzol only címek. Mivel az új generáció miatt túl nagy árcsökkenést nem várhatunk, egy exgenes beruházásra nem feltétlen kell várni. A mostaniak a nagy piacuk miatt kb 2 éves támogatásban még részesülnek jobbára, megveheted, plusz régebbről is rengeteg remek játék van. Én a magam részéről viszont sokat ebbe nem ölnék bele. Én majd ha kijöttek az újak megvárom míg ár normalizálódik, esetleg hibák kibuknak és akkor benevezek egyre. Addigra lesz már notiba is olyan APU ami integrációban tud Kaveri szintet, jó páros lesz.
Na de PC. Attól függ játékokban milyen szintet akarsz megütni. Ha még a mostani konzol generáció szintjét is az is jóval többe fog kerülni(persze univerzális eszköz vs céleszköz, nem csoda), ha meg max közelbe törsz végképp.
Persze ez már egy jóval sokoldalúbb gép, de pár címet buksz(mai napig fáj a szívem az infamous miatt), de ha pl komolyabb RPG-kben utazol a konzol kilőve. Volt szerencsén a Dragon Age Origins konzolos verziójához. A köpedelem enyhe kifejezés. PC-n meg az egyik legjobb a kategóriájában.
Utolsónak ment a pacsi! :)
Előbbiek mondták a flasheléses dolgot. Ezzel csak annyi a problémám hogy nem tudom hogy a VPN-es dolog hogyan működik, (ezt leírhatnátok esetleg) másrészt meg hallottam már olyat elég sokat, hogy rövidül elég sokkal az élettartama a konzolnak flasheléssel.
Valaki ajánlja még nekem a flashelt konzolt?
Igen, és ebből amit itt leírtak nem sok mindent értettem meg. De ha van itt 10 konzolos, akkor nem értem miért olyan nagy dolog elmagyarázni egy olyannak aki nem ért hozzá.
Ez az oldal szerintem nem azért van hogy kioktassuk, offoljuk a másikat, hanem hogy kérdésekre válaszoljunk egymásnak, nemde? Ennyi erővel az egész oldalnak semmi értelme nem lenne, ha mindenki ki googlezné amit szeretne.
Na meg ha veszek egy Xbox-ot, flasheltetem, aztán állok mint tudjuk mi a lagziba, hogy virtuális kalóz hálózat.. Ezt olvastam.
Nagyon dióhelybán titkosít minden adatforgalmat tehát nem látják h flashelt gépel vagy fent multin mert nem tudják visszakövetni az ip-d mert titkosítja.
Csak annyit látnak majd h X mulizik a Forzával pl.
De h milyen gépről és az honnan csatlakozik azt nem, így bannolni sem tudnak.
Ezért jó a VPN játék szempontjából.
Mert mondjuk még vannak előnyei, de azt majd máskor.
Téged úgy is a játék miatt érdekel, gondolom :)
Na látod, ez így már nagy segítség volt, köszönöm! :)
És ezt hogyan lehet megcsinálni, illetve mit és hogyan kell érte fizetni?
Én arra tudok gondolni, hogy megveszed a Live-ot, aztán tört játékkal játszol rajta VPN-en, nem így van?
Igen, így itt minden továbbit leírnak.
A Lite nem jó semmire csak mondóm az csak egy mézesmadzag.
Amit amúgy is szétkapcsolnak óránként 2x-3x tehát azt öngyilkosság használni azonnal lebuknál.
És amúgy is nagyon laggol/akad vele a net multi minden.
AZT NE HASZNÁLD !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!